Increzatoare. Barbia ridicata in poza postata in raspunsuri denota o nota de incredere fie ea reala sau aparenta.
De asemenea zambetul greu vizibil in prima poza denota de asemenea incredere dar si o nota de superioritate fata de ceva anume, fie fata de un om, o situatie sau orice altceva.
Ridicarea sprancenelor denota atat o nota de tristete profunda, involuntara, cat si o seriozitate aparte.
Persoana respectiva, parerea mea este una sigura pe situatiile prin care a trecut, situatii care se imprima pe felul in care isi tine sprancenele. Este trista, dar sigura pe sine din cauza experientelor traite, ceea ce o face sa se creada si putin superioara fata de unele lucruri (ceea ce denota zambetul).
Un alt lucru drept de mentionat este buza de jos, in prima poza, trasa putin inapoi, ceea ce poate insemna o mica nota de nervozitate, cel putin aparenta.
Oricum ar fi, din moment ce este doar o poza, facuta evident din proprie vointa, se poate exprima orice si fata ei poate indica o multime de lucruri, false, sau adevarate.
Tot ce am spus mai sus legat de incredere poate fi incredere in propria frumusete, siguranta in fata aparatului si zambetul poate insemna superioritate asupra persoanelor mai putin "frumoase" decat ea, sau cel putin superioritate fata de ceva ce persoana din poza a fost inainte.
Totusi, indiferent de poza, ridicatura sprancenelor denota o nota de tristete.
Sa presupun ca persoana din poza esti tu? Sau doar o persoana aleatorie?
Ei bine, ea asa are sprancenele in mod normal, nu le are arcuite, cum ar fi 'frumos', par ridicate, insa asa sunt tot timpul
E o extraordinara actrita - Eva Green - nascuta in Frata, mama si ea actrita, iar tatal de origine suedeza, daca nu ma insel. Are 32-34 de ani acum si in poza. Poza a fost facuta in cadrul sedintelor foto pentru calendarul campari al anului curent, in fiecare luna avand o alta expresie a fetei, o alta tinuta, un alt cadru, care sa spuna o alta poveste.
Poti gasi si pe youtube daca vrei - cea care a coordonat sedintele foto si a venit cu ideile a fost foarte incantata de Eva - mereu exprima exact ceea ce trebuia. Are destul de multe interviuri luate - acolo poti vedea mai bine adevarata dimensiune a caracterului ei, foarte interesanta si diferita. Cel putin pentru mine, nu e o actrita obisnuita, frumoasa, nefrumoasa, dar care sa fie la fel ca celelalte, nu. Cel putin pentru mine, ea are cu adevarat ceva aparte, deosebit. Nu imi pot da seama exact e anume, nu are 'frumusetea' stas pe care toti o cauta, dar totusi e ceva placut la ea. In fine.
Oho, ori chiar iti place de ea ori iti plac lucrurile de genul. Parca am citit o descriere facuta de cineva pe un site care se ocupa cu asa ceva.
In cazul asta as fi putut-o caracteriza in 100 de feluri si tot n-as fi ghicit, din moment ce este actrita si este usor pentru ea sa imite anumite sentimente, mai ales pentru o perioada scurta de timp, gen pentru o poza.
Aha, acum ca am cautat putin pe YouTube mi-am dat seama cine e... bine, evident nu o cunosc la fel de bine ca tine, dar sigur tin minte fata unei persoane care m-a facut s-o injur foarte mult. Cel mai probabil a jucat intr-un film in care a avut drept rol in personaj insuportabil.
Imi plac actorii care joaca atat de bine incat reusesc sa ma enerveze doar cu rolul jucat.
Da, stiu! Spunea la un interviu ca - e fain sa joace in rol de om bun si asa mai departe, dar parca e o provocare mai mare pentru ea sa fie personajul negativ. Deci nu e o scorpie;)) Chiar nu e, insa ii plac provocarile de acest gen. De exemplu in Perfect Sense din 2011 nu are rol negativ. De asemenea, a jucat in Penny Deadful sau in Sin city - a Dame to kill for[aici are un rol de scorpie :D ] in ambele trebuia sa filmeze destul de nud... De regula nu privesc cu ochi bun asemenea lucruri, deloc! Insa am observat ca in cazul ei e diferit si dupa cercetari, asa si e. Desi, nu pricep de ce tot introduc in filme si scene din astea... In fine! Si spunea la un interviu ca ii e chiar greu, la interviul cu privire la Ava Lord - filmul sin City a dame to kill for - spunea ca se simte chiar ca o "curtezana" si ca e tare incomfortabil, dar pentru actorie, joaca, mai ales ca umbrele sunt puse acolo unde trebuie. In schimb, stiu ca era o actrita care cu care placere cauta sa joace in filme in care sa apara nud si ii facea mare placere. Pe cand Eva nu joaca tocmai cu placere in asemenea scene. E chiar interesant sa ii vizionez interviurile, e chiar diferita de majoritatea celebritatilor pe care am avut ocazia sa le cunosc mai in detaliu. Si modul in care se exprima e diferit fata de celelalte staruri, care par sa aiba un discrus stas.
Uite aici link-ul la sedinta foto campari 2015 cu tot cu interviu si comentarii :
https://www.youtube.com/watch?v=ZU6O61CFKNI
Uh, cate amintiri... Imi amintesc de vremurile in care imi petreceam zile intregi uitandu-ma la video-uri cu "behind the scenes" fiind pasionat de editare video si fotografie.
Oricum, mi-a placut tipa, desii nu am vazut-o in multe filme, decat in doua, si alea le-am vizionat ca sa treaca timpul. Mi se pare destul de ok, in mod normal nu sunt interesati de actori, dar mi se pare o persoana diferita fata de ceialti din domeniul respectiv, in sensul in care nu joaca de placere nud si nu e genul fitos, ci ii place sa se joace si sa rada.
Am eu gusturi mai ciudate in filme, deci cam greu o sa vad productii in care sa joace sau sa fi jucat si ea, dar ca si persoana mi se pare foarte de treaba, si ca si actrita, una priceputa.
E ganditoare, posibil se gandeste la trecut, nu se uita atent la ceva si isi vede pe cine in mintea ei, acuma nu stiu mai mult, dar cred ca fata e inalta, are o incrdere scazuta in ea, are o viata nu prea ok, frumoasa e desi nu-mi place asa mare parul la o fata
Din poza pare a fi o fire blanda dar intr-un fel exprima tristete sau neliniste.
Kornelia33 întreabă: