| ZuZuAleX a întrebat:

Ce culori fac sa para camera mai mare?

16 răspunsuri:
| andreea4ever a răspuns:

Din cate stiu eu, cele mai pale

| Xonia a răspuns:

Crem deschis, am eu in sufragerie si pare mult mai mare ca inainte
Si galben

| Alex_8736 a răspuns:

Albastru sau verde deschis...albastru iti da impresia cerului:X:X infinit...

| Dannyjj a răspuns:

Http://faqart.files.wordpress.com/......s-0012.jpg :))
http://www.fugly.com/......_diver.jpg
http://www.cleancutmedia.com/......ueller.jpg
poate acum o sa para chiar foarte mare :P alt fel nu prea vad cum ai putea sa iti maresti camera fara sa demolezi peretii :)) Acum fara glume, foloseste culori reci, uite un efect al culorilor calde si mai ales a celor reci: tente al caror efect psiho-fiziologic de "cald" sau "rece" se bazeaza pe un fenomen real: influentarea, in primul rand prin intermediul retinei, a pulsului - cele calde crescandu-l usor, iar cele reci coborandu-l : juxtapuse, produc si un efect spatial, de apropiere-marire(culori calde) si de departare-micsorare(culori reci):fiind vorba de un dublu efect simultan de "cald" sau de "rece" si de "apropiere" sau, respectiv, "departare", culorile au fost impartite in doua grupe termo-dinamice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roz

| popandreea a răspuns:

Albul face minuni, in plus poti mobila apoi dupa bunul plac.happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Culorile deschise.Alb,crem,lamai,roz pal...Galbenul puternic este de preferat pentru camerele intunecoase, ca da lumina, parca a-r fi rasarit soarele!

| happy_7964 a răspuns:

Culorile deshise fac o camera sa para mai mare si mai luminoasa. De asemenea, ca sa maresti optic o camera incearca piese de mobilier care sa nu ocupe prea mult spatiu si pune si o oglinda mai mare.

| ZąÑyKąąą a răspuns:

Alb, crem.roz deschis:X

Răspuns utilizator avertizat
| KeepCalm a răspuns:

Albastru deschis, roz, verde, bej. cele deschise:*:X

| sandy a răspuns:

Alb

| andraspune a răspuns:

Inafara de culorile deschise poti folosi oglinzile

| MrLentziu a răspuns:

Pai negru sau alb... poti face in combinatie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O oglinda pe unul din cei 4 pereti da impresia de camera muuuult mai mare, alaturi si de o culoare cum ar fi albastru deschis sau galben deschis.

Spor la treaba`!

| KeepCalm a răspuns:

Funda?:*