Poti folosii culori vii, tari, stridente in nuante pastelate.Sau contraste din culori reci sau foarte inchise pe un fundal deschis,placut(de exemplu un roz corai,albastru de caraibe,crem, galben pai, turcoaz). Sper ca te'am ajutat:*
Depinde. Daca vrei sa folosesti culori pale, poti face cu lavabil, culorile obtinindu-le cu pigment pentru vopsele lavabile. Daca insa vrei sa folosesti culori mai intense, poti folosi acrilicele. Eu asa fac, si rezultatul il poti vedea pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com
Depinde de desen.In gen se folosesc culori vi si armonioase.http://www.desene-pereti.ro/
Pai ca sa poti desena pe perenti flosesti acrlice! Caci acuarelele sau tempera sau orice alte culori nu sunt bune! Acrlicele le gasesti la fondul platic! Sun in tuburi! Si cu acrilicele poti desena pe orice suprafata! Iar ca nuante poti flosi culori vii ca sa iasa in evidenta sau poti folosi culori inchise daca te caracterizeaza! Parerea mea e sa folosesti ce iti place si cum iti place! Culorile care crezi tu ca te caracterizeaza si iti plac! Dar de ex daca iti place negrul nu ai sa desenezi cu negru o flaore pe perete! Ai sa desenezi un paianjen sau ceva ce iti place!
Pai depinde ce vrei sa desenezi ...eu te sfatuiesc daca vrei sa fie ceva care sa sara in ochi sa folosesti culori puternice.Eu acum 2 ani am avut un poney roz cu mov pe perete dar am vopsit camera si o am alba.Dar acum inca se mai vede conturul de la poney )asa ca ai grija ce vrei sa faci