| AnnaAnnne a întrebat:

Ce este gresit in prop a platit o suta de mii de lei?

13 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Greseala ar fi cu "de" (o suta DE mii DE lei). nu suna bine. merge mai bine "a platit o suta de mii lei"winking. ce spune Ubitaa acolo nu prea are logica (mii, lei, bla bla)

| Ubitaa a răspuns (pentru akka4):

Are mare logica, dar nu intelegi tu logica asta...o suta e 10ron iar mii de lei e altceva....depinde acum si ce vrea sa spuna!

| akka4 a răspuns (pentru Ubitaa):

Sincer cati ani ai? cred ca nu ai mai mult de 12-13. cand nu era ron-ul pe piata cum se spunea? sau alta chestie-"zeci-sute-mii-sute de mi". mai lucreaza la logica ta aia de balta si lasa-ma cu dumele astea

Hai taci nu te mai sparge atata in figuri..stiu bine ce vorbescdar unii ca tine nu au cum sa inteleagalaughing

Te sfatuiesc sa mai treci pe la scoala inainte sa te faci de c@cat pe aici. sincer mi-e mila de tinewinking laughing

Bai...lasa toanele astea ca nu tin, invata sa vorbesti frumos si apoi sa comentezi.

Fah mai intai tpe la scoala si cultiva-te si dupa comenteazawinking

Hai sictir. unde era inteligentul laughing

Sincer incep sa ma plictisesc de tinewinking La Revederewinking

Hai palaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lei vechi (ROL) trebuie specificat, ca n-are nimeni atatia bani ca sa plateasca cuiva in lei noi (RON) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ce a platit? pretul e gresit, ca a platit prea mult...winking

| Ubitaa a răspuns:

Pai o suta nu poate fii mii intelegi? ori spui a plati o suta de lei, ori a plati mii de lei...

Întrebări similare