| 13 a întrebat:

Ce faci cu libertatea, odata ce o obtii?

Răspuns Câştigător
| LikeARollingStone a răspuns:

Ma bucur de ea...Fac tot ce nu am putut face atata timp cat am fost lipsita de ea.big grin

8 răspunsuri:
| SparklySparklySatanTraversa a răspuns:

O vand pe Okazii.ro dupa ce ma plictisesc de ea, evident.

mira
| mira a răspuns:

Libertatea este totdeauna relativa.Nu-ti face iluzii ca vei fi liber.

| Daadad a răspuns:

Ma duc si fac ce`am facut inainte si intru i`ar la puscarie rolling on the floor glumesc.pei de ce? ai fost lipsit de libertate? sau ai fost la bulau? Nu mai repet greseala care am facut`o

| Amidepsi a răspuns:

La ce fel de libertate te referi? Daca e ziarul,il citesc.Daca e spirituala,filozofez.Daca e absoluta,zbor.Daca e cu gandul,visez.Daca e sociala,nu stiu sa o folosesc. Daca e pur si simplu, ma plictisesc. Poate ca nu inteleg acest concept, poate ca posibilitatile sunt prea mult ca sa nu ametesc.Tu ce ai face cu libertatea ta?

| Gabonne1982 a răspuns:

Libertatea este doar o stare,o traire.Din moment ce este asa,este logic ca incerci s-o mentii cat mai mult timp, fiindca la fel ca si iubirea, ea este sortita consumului.

| Atotstiutorul a răspuns:

O citesc!

| 13 explică:

Woodenpints-Te-ai nascut intr-o foarte buna replica a libertatiihappy daca eram liberi nu mai erau cataloage, toti eram de acelasi nivel cu aceleasi drepturi. Daca eram liberi nu aveai in aceeasi tara si oameni cu ferarry si oameni care manaca in cosu de gunoi.

| lee_7742 a răspuns:

Ma duc la vama vechebig grin

Întrebări similare