| CartideCitit a întrebat:

Ce-i trebuie unei carti ca sa fie considerata "buna"?

Răspuns Câştigător
| bebetho a răspuns:

Cititori.

16 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Sani.

| darrio2007 a răspuns:

Actiune.

| Zøєy a răspuns:

Trebuie doar sa-ti placa tiehappy

| Aysa19 a răspuns:

Depinde de gustul tau happy. Toate cartile au ceva interesant, acum depinde fiecare ce intelege din ele.

| Raluu_5695 a răspuns:

Neaparat actiunehappy

| Gizăz a răspuns:

O întrebare cere mereu răspunsuri cât de cât obiective. La asta nu poate exista un răspuns obiectiv deci nu-și are rostul. Fiecare apreciază altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fie citita de cineva care sa o inteleaga. Cartile sunt ca si femeile. Degeaba sunt bune, daca nu au cine sa le descopere happy

| 54ndy a răspuns:

Eu de câte ori citesc o carte care nu ştiu nimic despre ea sau autor, citesc mai întâi sfârşitul şi dacă se sfârşeşte frumos o citesc.

| SarpeAF a răspuns:

Un cur misto o.O...(numai legume...) un subiect bun cu care sa fascineze cititoru'

| MasterOfDisaster a răspuns:

Din punctul meu de vedere:
inceputul sa nu fie unu luuuuung si plictisitor si sa se sfarseasca frumos.
imi plac cele politiste dar si de dragoste.sa nu fie multa violenta, obscenitati, etc.sa nu fie prea dramatice,prea teatrale, sa fie credibile.
nu prea pot sa spun exact, pur si simplu sunt unele care imi plac si unele care nu imi plac...depinde de gustul fiecaruia.
papaaaa

| Madalinaoanna a răspuns:

Sa aiba coperta atractiva cand eu arati cuiva sa zici ete ceam citit!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| ieu a răspuns:

Depinde ce preferi...O carte buna din punct de vedere cultural, este o carte care iti serveste informatii si reusesti sa afli despre pictori, stiluri, etc. Daca iti place romanta, atunci trebuie sa aiba suspans, iubire profunda si uneori si abstracta, si mai ales tragedie. Daca preferi actiune, atunci nu este nevoie de o actiune pe termen indelungat, dar mult suspans.

| CartideCitit explică:

Multumesc justme, Adrian, tangoparanuestros pentru raspunsurile coerente pe care le-ati dat.

| GeoDibu a răspuns:

In primul rand orice carte trebuie sa aiba si o poveste.Cartea nu se scrie pe loc,trebuie sa creezi o poveste buna pe mii de pagini,mai intai sa iti scrii toate ideile pe o hartie si sa le dezvolti(trebuie sa ai imaginatie multa!),apoi acea poveste trebuie sa nu aiba prea multe descrieri,astfel va plictisi,actiunile sa aiba momente palpitante si fascinante cateodata,sa vedem si ce se intampla in spatele cortinelor, sa nu fie prea multa violenta, totul sa se lege...iar apoi sa te gandesti la un sfarsit iesit din comun(acum depinde de povestea care ai facut-o.nu conteaza daca e bun sau rau)

| CartideCitit explică:

Multumesc RozettaXoXoRowze pentru raspunsul frumos formulat.
In concluzie: am considerat raspunsurile justme, Adrian, tangoparanuestros si RozettaXoXoRowze ca fiind "inteligente", iar "inteligent" poate insemna mai mult decat o simpla funda. Din pacate in zilele noastre "cititorii" nu mai apreciaza o carte de cultura, nu mai au rabdare "sa descifreze" o carte simbolistica, ei cauta "altele", cum ar fi actiunea si, tot "din pacate", ei reusesc sa clasifice o carte ca fiind "buna", dar de fapt ar trebui clasificata doar "bine vanduta".

Întrebări similare