Un mod prin care sa ma exprim libera, fara sa`mi pese de critici sau injuriile altora.sunt esenta mea, lucrurile care ma reprezinta si de cele mai multe ori sentimentele mele. bye bye
Arta inseamna o persoana care este inzestrata cu capacitati deosebite intr-un domeniu de activitate creatoare, care a transformat talentul in arta. Orice arta, daca este rodul unui adevarat talent, este arta.
Raportandu-ma la marii artisti (Picasso, Brancusi), arta este, sau mai degraba devine o industrie! Totodata reprezinta si un lucru foarte apreciat, pretios, rar, unicat.
Arta e de fapt acea parte "ascunsa" din noi pe care poate nu o aratam zi de zi dar care zace acolo adanc in sufletul nostru.Prin muzica, desen etc. acea parte iese la iveala dand nastere la ceva cu adevarat frumos, ceva ce vine din inima. Arta e tot ce exista mai frumos in sufletul unui om!
Arta inseamna muzica, desen pictura teatru si alte chesti ce tin de domeniul asta! Daca intr-adevar faci un lucru cu multa placere, talent.si dragoste e o arta in tot ceea ce face trebuie sa imaginatie si arta se va descoperii pas cu pas! Insasi viata e o arta, un labirint care isi gaseste fiecare parte a lui intr-o buna s-au mai putin buna explicatie despre ccea ce e viata dar viata ramane o arta ciudata
Pentru mine arta plastica e viata mea, lumea mea, o lumea in care totul este cum vrei tu
Pentru mine arta inseamna foarte mult. E modul prin care ma pot exprima cel mai bine si in accelasi timp fac si ceea ce imi place.De exemplu mie imi place dansul si prin dans inteleg totul, este viata mea si nu as renunta niciodata la pasiunea mea:X...nu stiu ce m-as face daca nu as mai putea dansa...practic nu as mai exista.Asa e si cu muzica si desenul
Kornelia33 întreabă: