| Jamelia1 a întrebat:

Ce intelegeti prin..."a tacea.in limba ta!"

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A tacea.In Limba Ta! hmmm
A tacea-a-ti tine gura.
In limba ta-in modul tau.
A-ti tine gura in modul tau sau in stilul tau de nu a vorbii cand nu trebuie

| spywar3 a răspuns:

Eu sincer prefer sa extrag din continut. tu mi-ai dat un vag contur si eu trebuie sa vad "produsul final" ma simt ca un artist, aici se pot intelege multe lucruri, si cred ca toata lumea va vedea continutul in alt sens si alt inteles. " in limba ta" ne spune ca acea " vorba" sa ii spun asa e deschisa la mii de interpretari, pentru ca ti se atribuie felu de " a tacea " < in limba ta > si aici depinde de stare si de felul de a gandi.

bun acum fara aiureli si alte chestii... eu consider ca se refera la faptul ca desi tu taci, nu spui nimic. totusi vorbesti prin gesturi si mimica. asemeni unor mimi. ei nu vorbesc dar ne transmit mesaje complexe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A tăcea în limba ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa tasi si gata

| Beatrice a răspuns:

Adica sa taci, dar in sinea ta in limba pe care o intelegi tuhee hee
Sa taci dar sa vorbesti in lumea ta! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grigorie vieru Poezia In limba ta! Strofa a treia Cu-al tau pamint/Cucerul ta in fata/Tu taci atuncea/Tot in limba ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aww.am avut si eu asa intrebare la romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nda imi trebuie si mie asa ceva? Din poezia lui grigore vieru In limba ta...cu-al tau pamint/Cucerul ta in fata/Tu taci atuncea/Tot in limba ta a 3 strofa cine poate sa explice ( tu taci in limba ta)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pla in kur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul eintr-atita e legat de patria sa, de graiul sau, caci el chiar tace in limba lui. A tacea in limba ta mai inseamna si aproceda infelul'legea parintilor tai a patriei tale...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nika

| LokenSS a răspuns:

Taci in limba ta! Eu vad asta ca pe o injuratura de tipul,, taci in mortii matii" glumesc. Sincer si eu caut raspuns la aceasta intrebare.

| newarena1 a răspuns:

Nici un rs corect

| Alexandrinapop a răspuns:

A tacea in limba ta...
Nu ma asteptam la asa raspunsuri de la ceilalti.
Asta e un vers din poezia lui Grigore Vieru - ''In aceeasi limba''.
Si, cred ca Vieru, cu ajutorul acestui vers a vrut sa ne spuna ceva de genul: Nimic nu e mai simplu ca tacerea. Atunci cand o persoana tace, ii vorbeste mintea. Vorbeste doar ea si consiinta sa. Si chiar daca nimani nu-i aude gandurile, ele suna tot in limba persoanei respective, fie ea romana, rusa, engleza sau oricare alta.

| Rotaru_Vika_1997 a răspuns:

Am si eu asa intrebare la romana

Întrebări similare