Eu sincer prefer sa extrag din continut. tu mi-ai dat un vag contur si eu trebuie sa vad "produsul final" ma simt ca un artist, aici se pot intelege multe lucruri, si cred ca toata lumea va vedea continutul in alt sens si alt inteles. " in limba ta" ne spune ca acea " vorba" sa ii spun asa e deschisa la mii de interpretari, pentru ca ti se atribuie felu de " a tacea " < in limba ta > si aici depinde de stare si de felul de a gandi.
bun acum fara aiureli si alte chestii... eu consider ca se refera la faptul ca desi tu taci, nu spui nimic. totusi vorbesti prin gesturi si mimica. asemeni unor mimi. ei nu vorbesc dar ne transmit mesaje complexe.
Adica sa taci, dar in sinea ta in limba pe care o intelegi tu
Sa taci dar sa vorbesti in lumea ta!
Taci in limba ta! Eu vad asta ca pe o injuratura de tipul,, taci in mortii matii" glumesc. Sincer si eu caut raspuns la aceasta intrebare.
A tacea in limba ta...
Nu ma asteptam la asa raspunsuri de la ceilalti.
Asta e un vers din poezia lui Grigore Vieru - ''In aceeasi limba''.
Si, cred ca Vieru, cu ajutorul acestui vers a vrut sa ne spuna ceva de genul: Nimic nu e mai simplu ca tacerea. Atunci cand o persoana tace, ii vorbeste mintea. Vorbeste doar ea si consiinta sa. Si chiar daca nimani nu-i aude gandurile, ele suna tot in limba persoanei respective, fie ea romana, rusa, engleza sau oricare alta.