Ce inteleg eu prin aceasta afirmatie este faptul ca nimeni nu trebuie sa stea degeaba, ca ar trebui sa contribuim cu toti aceasta planeta mare si frumoasa in care ne petrecem timpul zi de zi, care ne ofera un adapost si pe care totusi, noi o ranim fara sa vrem sau sa vrem, cine stie.
Oricum, oamenii au diferite calitatii si nu as vedea ce ar face un pictor genial intr-un service auto sau un mecanic exceptional lucrand ca bucatar intr-un restaurant de patru stele, daca intelegi ce spun. Ma refer la faptul ca, fiecare dintre noi este bun la ceva si uni au talente inimaginabile care nu merita irosite in alte domenii decat in cele in care aceasta/acesta se pricepe.
Deci, sa nu mai ignoram si descuraja pe cel care stie ca pot face un anumit lucru trimitandu-l intr-un loc, unde probabil s-ar descurca mia putin bine doar pentru ca noi simtim ca acolo ii este locul si daca tu stii ca ai un talent ascuns in tine, atunci ar trebui sa fi la locul in care este mare nevoie de acest talent.
Nu cred ca ne place niciunuia dintre noi sa stea degeaba cand stie ca poate ajuta intr-un anumit domeniu.
Cu stima,
LostFan
Prin aceasta afirmatie inteleg faptul ca omul, pentru a fi o fiinta umana demna de respect si iubire, trebuie sa fie acolo unde este nevoie de el, pentru ca degeaba te duci undeva, daca nu esti dorit acolo. E bine ca atunci cand ti se cere ajutorul, sa il oferi, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, vei avea si tu nevoie de ajutor.
Eu inteleg.''Ca omul trebuie sa ajute cand este solicitat de cineva''
''Daca poti sa ajuti fa`o''