Astia doi de mai sus sunt saraci cu duhul, grav de tot.Se face o istorie incepand din preistorie,trecand prin Grecia si Roma, pana in perioada cand a fost impartita Polonia de Prusia, Imperiul Habsburgic si Imperiul Tarist, la Consiliul de la Viena, pe la sfarsitul secolului 17.Asta e perioada ce-o acopera istoria de clasa a IX-a. Daca esti la MI, sau alt profil real, va fi acoperita mult mai rapid materia, decat la Uman.
Da,i-a umilit si le-a luat si trei miliarde de franci, in aur, banisori care au cam ajutat la pregatirea Imperiului German pentru primul razboi mondial.Interesant e ca sub mustata aia alba si smechera, Wilhelm duse acel razboi dintr-o datorie familiala.El era copil, avea vreo 6-7 ani cand maica-sa era pe goana prin Konigsberg si isi muta mereu resedintele, pentru ca Prusia pierduse razboiul cu Franta lui Bonaparte si fusese exilata familia regala.Toate actiunile ce le-a dus el in acel razboi au fost manate de umilinta ce-o simtise maica-sa, regina Louise, cand el era doar un pustan. Voia sa elimine odata pentru totdeauna sentimentul acela de vinovatie, asta fiind unul din motivele pentru care-mi place foarte mult.
Bismarck e.Nu ii contest priceperea, dar mie imi plac mai mult Albert Speer sau Himmler.
andreea1996_3392 întreabă: