Minim 1% din melodiile existente sunt "lacrimogene", intr-o masura mai mica sau mai mare, mai ales daca-ti aduc aminte de cineva pierdut sau de un eveniment trecut, care te tulbura la suflet...
Metallica-nothing else matters bine.mai sunt si altele, dar sunt unele melodii, care imi dau acea senzatie un timp, dupa care imi trece.
Sincer exista o melodie... insa acea melodie este in limba maghiara... Kovács Kati - Úgy szeretném meghálálni... este o melodie foarte frumoasa despre mame... o melodie care o facea pe bunica mea mereu sa zambeasca si sa planga in acelasi timp... cand aud aceasta melodie (desi nu prea imi plac melodiile unguresti) mereu o am in fata mea si ma apuca plansul (bunica mea a murit acum un an, am fost foarte apropiate), de obicei ocolesc sa ascult acea melodie...
Melodia "am plecat de acasa" a lu guta, nu sunt manelista inraita dar cum nu mai sunt in tara asta e singura care "merge la suflet".
Sincera sa fiu depinde si de starea pe care o am daca is fericita pot sa ascult si cea mai "lacrimogena" melodie din lume... si tot nu vars o lacrima...
daca is trista... abatuta si cea mai vesela melodie ma face sa vars o lacrima...
de obicei melodiile "lacrimogene" ma agita...ma deprima
Draga mea draga! nu nmelodia te face sa plangi, ci amintirea trista pe care o ai atunci cand asculti melodia. de ex: eu plang atunci cand ascult o melodie care am mai ascultat-o exact in periaoada cand am avut un esec.scorpions-Wind of Change ma face sa plang, ptk atunci cand o ascultam (1992) eram fff trista! deci o melodie care te face sa plangi este doar o amintire neplacuta pe care tu ai asociat-o cu aceea melodie. te puuup si-ti doresc sa asculti melodii care te fac sa raziiii!
Nu plang, dar ma emotioneaza de fiecare data.
soad-lonely day: "and if you go. i wanna go with you and if you die... i wanna die with you take your hand and walk away..." metallica-turn the page, my dying bride-all swept away
"draga mea draga" mariac.gresesti si mai esti si ironica!
probabil asta se intampla in cazul tau.si in alte sute de cazuri.INSA NU E O REGULA! si sa'mi intaresc afirmatiile iti spun ca melodiile enumerate de mine ma emotioneaza PUR SI SIMPLU.sentimentul de emotie nu e declansat de ABSOLUT nici o amintire trista.
Pai, ruga pentru parinti - nu aveam cu ce sa o asociez fiindca am plans de prima data cand am auzit-o, m-au emotionat foarte tare versurile. Nu vreau sa aflu intamplarile nefaste la care ati luat parte pe care le asociati unei melodi, ci doar melodiile la auzul carora plangeti.
Melodia din Titanic si vorbesc serios, e atat de frumoasa incata ma mai apuca cate-o lacrima, e atat de frumos inceputul, ascult-o http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Bliss-Wish U Were Here mi se pare ff trista mai ales daca intelegi... ti se face pielea de gaina
Dj Aligator-close to you...
P mine ma impresioneaza cel mai mult si imi vine sa plang la melodia "povestea unui suflet" cantata de da`CRUZ
Melodia care ma "inmoaie" pe mine este "si-mi vine cateodata ca sa plang". Este o adevarata melodie si eu cred ca orice parinte ar ascultao ar bufni in plans.
:( in special : http://www.youtube.com/watch?v=yVBsl2RiIEQ [ Christina - epilogue ador mult melodia si filmuletzu de pe youtube si nu pot sa nu plng cand ma uit la filmuletz si cand ascult melodia :(( si apoi http://www.youtube.com/watch?v=Xnu6bnBM4lw&feature=related [J-Entercom ]