| Mikku a întrebat:

Ce meserie sa aleg pe viitor dintre astea trei si la care se castiga mai multi $: tennismena, critit de arta sau avocat?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca esti buna ordinea ar fi: tenismena (dar numai pana in jurul varstei de 30 ani), avocat si abia apoi critic de arta. De altfel poti combina sportul cu o profesie, dupa ce te-ai lasat de tenis poti fi jurista, indiferent ca cariera alegi - justitie, avocatura etc. Numai bine!

| PlanB a răspuns:

La care te pricepi tu mai bine
Ai de invatat...
funda?

| Cherrybell a răspuns:

Draga mea! Daca esti foarte buna si crezi ca poti ajunge in top 100 wta chiar poti sa fi tenismena! Tenisul este insa un sport de performanta de obicei se incepe de la varste fragede 5-7 ani pentru a ajunge la performanta si atunci da se castiga mult! Daca nu, mai bine alegi avocatura si pe urma critic! Oriunde e multa munca si da diferenta de castig este, e bine sa mergi pe o meserie la care te pricepi si o faci cu drag, atunci castigi si multi bani!

| andreiandrei1 a răspuns:

Ciudata intrebarea laughing.Fa-te tennismen doar daca ai talent si crezi ca ai ajunge undeva in sportul asta,nu doar asa de dragu de a te juca,pentru ca asa nu ai castiga forate multi bani
Critic de arta... suna ciudat. Daca iti place,poti sa te faci critic de arta,dar nu prea cred ca ai gasi loc de munca (in Romania), si chiar daca ai gasi, salariul nu ar fi unu prea bun (cred ca ai avea sanse sa ajungi ghid la un muzeu de arta xD).Avocat.hmm,nu oricine ajunge avocat,e destul de greu sa ajungi intr-o asemena postura,dar se castiga bine.E o mserie speciala, in sensul ca poti avea satisfactii foarte mari la un moment dat (ajuti pe cineva care nu ar trebui sa aiba de-a face cu legea), dar si situatii in care trebuie sa aperi infractori si cocalari si tot felul de specimene.
Mai informeaza-te despre meseriile astea si mai gandeste-te!

| indiaqueen a răspuns:

Avocat.se munceste din greu dar castigi bine.