| IancuSilviu a întrebat:

Ce parere aveti despre chitara http://www.fly-music.ro/......r-set.html Funda pentru detaliere

2 răspunsuri:
| BlueGlasses a răspuns:

Buna.
Eu cant la chitara de aproape 2 ani.
Te-as sfatui sa nu iti cumperi acel model. Daca esti incepator va trebui sa exersezi destul de mult (si daca nu esti e cam acelasi lucru) si nu vei putea decat stand in picioare cu chitara respectiva (crede-ma am incercat si eu ca la toate repetitiile sa cant stand in picioare si e foarte obositor.Nu reusesti).In al doilea rand e mult prea ieftina:in banii aia intra si chitara si amplificatorul. Gandeste-te cate contine o chitara:lemnul,dozele, corzile, cheitele, potentionometrele etc.
Toate astea trebuie sa se incadreze in pret.E evident cat sunt de proaste...o sa se strice imediat.
Te-as sfatui sa nu o iei. Dai banii aia degeaba.Si apoi vei vrea alta.
Daca vrei sa voresti cu niste profesionisti intra pe RGC(Romanian Guitarist Community) si mai documenteaza-te.
Nu cred ca TPU e ideea cea mai buna.Vei primi raspunsuri de la cei care "stiu" ce e o chitara doar vazand-o poze.Si bineinteles ca vor zice ca le place.

| BlueGlasses a răspuns:

Ar mai fi ceva:chitara ta are o singura doza.Deci vei putea sa canti doar pe o singura tonalitate.Asta nu-i neaparat un lucru rau.Doar ca poti face mai multe cu o chitara cu 2 sau 3 doze pe care poti sa le combini cum vrei.
Dar tu faci ce crezi.
Sa ai o zi placuta. Sper ca te-am ajutat.