Citeste : http://saccsiv.wordpress.com/......-mondiala/
.:)
Acest film e cam rau pentru cei sensibili.
Nu am vazut filmul. Nu am avut timp. Probabil o sa il vizionez si eu cat de curand. Din trailer reiese ca e un film reusit. Respectiv la posibila reactie exprima de tine mi se pare ceva ilogic. Sper sa nu fie adevarat.
chiar in masa sa se sinucida? dar ce-au avut cu masa?
intrebarea ar fi atunci:ce parere avem despre tinerii din lume care au inceput sa se sinucida. Avatar e doar un film. Dar daca ei tot au facut-o si le-a mai si reusit procedura atunci nu mai are rost sa vorbim. s-au dus.si-asa eram prea multi.
Dar pentru cei ramasi dar care se gandesc la Avatar si la Pandora:nu-i frumos sa va sinucideti, dragi adolescenti, s-ar putea sa fie o continuare a Avatarului, nu-i pacat s-o pierdeti?
Cat de idiot trebuie sa fie cineva care ia drept realitate o fictiune atat de evidenta ca cea din Avatar?
Un mare scriitor spunea candva ca populatia Globului creste continuu, dar cantitatea de inteligenta ramane aceeasi. Probabil acesti adolescenti sinucigasi se supun legilor selectiei naturale.
La cata minte au, nici n-ar rezista provocarilor continue ale existentei.
Atata timp cit il privesti ca pe un film sf este in regula. Ce ar fi sa ne sinucidem pentru ca nu putem fi ca Darth Vader, sa fim seriosi cit te poate destabiliza la nivelul creierului acest film, ca sa te sinucizi?
Perfect spus ardnaxur.Selectia naturala. Daca nu te duce capul...sa faci diferenta intre science fiction si realitate, e grav.Nu ai ce cauta pe "pamantul" nostru...
Vrajeala! E noua metoda de marketing.Inducerea unor informatii false si de natura extraordinara pentru a starni curiozitatea oamenilor.Rezulta : mai multi oameni care isi doresc sa vada filmul.
Foarte reusita manipularea, nu?
Am vazut filmul, imi place foarte tare...
dar sa ajungi sa te sinucizi... nu stiu
Ok, filmul e bunicel. E unul dintre cele mai reusite "desene animate" pe care le-am vazut. Dar, de aici si pana la a te sinucide sau a cadea in depresie vazandu-l, e cale lunga.
E ca si cum te-ai sinucide de suparare ca a murit mama lui Bambi. Come on!
Un alt capitol din "Prostia omeneasca" cu impact mondial.Regret ca Creanga nu mai e printre noi.Ar scrie romane intregi avand tema asta.Cat de... (cum as putea spune fara sa jignesc pe cineva)... sa fi sa te sinucizi pentru un film care e mai mult decat modest dupa parerea-mi neautorizata
Nu ma atrege domeniul S. F. Absolut deloc.Si oricum daca vrei sa te sinucizi gasesti mereu motive sa o faci, nu e neaparata nevoie sa lasi pe un bilet un motiv pueril "M-am sinucis.Ma duc in Pandora. DND"
Acum pe bune, grow up people!
Am văzut filmul în 3D e foarte frumos merita văzut, cât despre acei adolescenți care se sinucid "WHAT?! au inebunit e doar un film"
Nu l-am vazut si probabil nici n-o sa-l vad . De ce? imi tot propun sa-l vad si ma iau cu alte treburi , asa am facut cu Twilight si nici in ziua de azi nu inteleg de ce au colegele mele o obsesie pentru filmul asta
Nu am auzit de film. dar serios.sa se sinucida.cred ca urmeaza epoca bolnavilor mintal.coboram in jos in loc sa avansam
Nu l-am vazut si nici nu ma grabesc. Nu are rost sa mai zic ceva legat de cei care se sinucid dintr-n asemenea motiv.
Ce-au facut? :O cat de prafuit trebuie sa-ti fie neuronul ca sa te sinucizi din cauza unui film? jesus christ.sa tot vezi de astea. adolescentii aia erau cumva din sanatorii sau de la scoala 13? cat de prost trebuie sa fii sa te sinucizi din cauza unui FILM? acum pe bune. maine, poimaine o s-auzim ca s-o sinucis coptii de 5 ani din cauza ca n-aveau puteri supranaturale ca si fetitele powerpuff sau ca nu le iese panza din vene ca la spiderman. eu am vazut filmul. a fost ok.eram incantata pentru ca a fost primul meu film 3D. dar nu pot spune "waw. e cel mai tare" sau "e naspa.nu va uitati, ca ajungeti sa va sinucideti"
daca aia atata minte o avut, de s-o sinucis din cauza unui film, da-i incolo.foarte bine-o facut. o mai scapat planeta de cateva sute de adolescenti frustrati cu neuronu' inghetat.ne respirau aerul degeaba.
Sincer l-am vazut si mi-a dat o stare de nervii de nu mai puteam nu mi-a placut deloc
Sincer! Asta e chiar culmea! Filmul arata viitorul... ei ce tot chinuie incearca sa ajunga pe Pandora mah frate! Ca...noi astia mai cu cap.sa gandim logic, ce, daca se duc pe Pandora le da cineva un neuron in plus! Filmele trebuie tratate ca atare asta e logic! In schimb, nu sunt de parere cu voi in legatira cu faza "A mai scapat Pamanul de cateva sute de adolescenti". Sunteti un pic cam rautaciosi nu credeti?
"AVATAR" e superb[:X]... dar nimic in lume nu merita sa te sinucizi, mai ales un film SF!
Draga anonimule nu este nici o aberatie.Mai citeste si tu un ziar, mai deschide televizorul.
MihaiAndronic întreabă: