| Xulescu_6752 a întrebat:

Ce parere aveti despre Nostradamus?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nostradamus, a fost considerat un profet.
Si daca e sa ne luam dupa profetiile sale pe care le-a pus in catrene, majoritatea, se implinesc.
S-au mai descoperit niste profetii ( prin 2000 parca sau 2003 ) Citeste aici : http://lifestyle.ele.ro/......a5307.html

Pe langa asta, un lucru interesant, ar fi faptul ca atunci cand niste hoti i-au jefuit mormantul si i-au luat medalionul de la gat, era inscriptionat pe acesta data exacta a jefuirii mormantului. Asta da chestie nu?:D

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Un tip deschis la minte, cu frecventele deschise si multa imaginatie. A, si talent poetic. Trebuie ceva ca sa scrii atatea versuri.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Michel de Nostradame s-a nascut in Franta la 14-12-1503 si a decedat la02-07-1566.Am citit ''Profetiile lui Nostradamus''si am fost impresionata de inteligenta de care a dat dovada.

Bula
| Bula a răspuns:

A fost unul, un pic mai intelept decat con-epocalii lui, si-a scris ideile si viziunile in versuri (catrene). O parte s-au pastrat pana in vremurile noastre.

Daca primea cate un euro pentru fiecare interpretare a catrenelor, acum ar fi mai bogat ca Bill Gates!

| andreutz a răspuns:

A fost doar un om mai destept, mai inteligent si mai inspirat decat toti ceilalti la vremea lui...

cristian
| cristian a răspuns:

Intrucat nu am avut onoarea sa-l cunosc nu pot sa-mi exprim si o parere.

daniela
| daniela a răspuns:

Atunci cand l-am citit m-au cuprins fiorii, cand am vazut filmul m-a ingrozit viitorul, cand ma gandesc la el ma cutremur numai la gandul ca s-ar putea intampla una sau alta

| selef a răspuns:

Stiu ca-i mort, sa fie sanatos.

| DenissaDeea a răspuns:

Pe numele lui adevarat Michel de Nostredame/nascut pe 14- 12-1503/decedat 2-07-1566:Nationalitate Franceza celebru datorita lucrarii les-propheties aparuta in 1555.
Catrenele sale sunt interpretate drept profetii deoarece sunt strans legate de codul biblic/dar multe dintre ele sunt interpretate gresit.

Întrebări similare