| LaChatte a întrebat:

Ce parere aveti despre poezia mea? De Mos Nicolae Mos Nicolae a sosit Mos Nicolae, cel vestit, tot ce ii cer mi-a duce, chiar si un fluier! nu exista zi in care nu poate fi ca Mos Nicolae in ziua lui de sarbatoare, mie, sa imi aduca ceva mie si lui dan. Mos Nicolae in ciubotele pune paie ca sa nu vina rece ca doar nu e rege!

11 răspunsuri:
| babzibazatu a răspuns:

Nu vreau sa iti suprimez avantul poetic, dar unele versuri chiar nu au sens si altele nu au rima. Incearca sa te exprimi coerent, chiar daca te exprimi in versuri. Totodata, incearca sa faci versuri care au o lungime aproximativ egala.
Nu stiu daca am procedat corect dandu-ti sfaturi, dar sper ca te-au ajutat cu ceva.

| babzibazatu a răspuns:

Ok, sa zicem ca ar fi o oarecare rima, de multe ori exagerata. Dar care e sensul, ce vrei sa spui prin "sa imi aduca ceva mie si lui dan" sau "pune paie ca sa nu vina rece ca doar nu e rege". Accepta criticele si incearca sa intelegi ce ai gresit. Exprimarea ta lasa de dorit, si multe elemente din poezia ta nu au sens. De exemplu, de unde vrei tu sa-l cunoastem pe Dan, pe care-l invoci?

| darrio2007 a răspuns:

Este ca o poveste dar unde sunt rimele?

| LaChatte explică (pentru darrio2007):

Daca vrei sa-ti arat ordinea, da-mi tu si "babzibazatu" ID-ul!

| darrio2007 a răspuns (pentru LaChatte):

Mai bine mai studiaza cum se compune o poezie si mai lasa id-urile.

| darrio2007 a răspuns (pentru LaChatte):

De ce nu ii ceri si lui Deniiiiii id-ul? Pentru ca ti-a dat raspunsul pe care ai vrut sa-l auzi?

| MidnightSun a răspuns:

Chiar daca delimitezi versurile, nu romeaza cuvintele! Nu au logica absolut deloc. Repeti aceleasi cuvinte la nesfarsit, versurile neavand o masura egala(numar de silabe).Mai incearca!

| LaChatte explică (pentru MidnightSun):

Da-mi ID sa-ti arata cum sta de obiceiii

| LaChatte explică:

Mos Nicolae Mos Nicolae a sosit Mos /Mos Nicolae, cel vestit, / tot ce ii cer /mi-a duce, chiar si un fuier! nu exista zi/ in care nu poate fi ca Mos Nicolae /in ziua lui de sarbatoare, /mie, sa imi aduca ceva dar si lui dan. /Mos Nicolae /in ciubotele pune paie/ca sa nu vina rece / ca doar nu e rege!

intr-adevar, am gresit la un vers!

| Deniiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Foarte frumoasalove struck

| LaChatte explică (pentru Deniiiiiiiiiiiiii):

Mrs insa scuze ca sta ca o poveste big grin asa mi-a pus-o site-ul TPU.ro big grin!