@Micheline Ne-am nascut si fara haine si totusi avem nevoie de ele. Ca daca ai vedea un om dezbracat de strada ai zice ca i-a luat diavolul mintile. Nu e vorba de asta, e vorba de faptul ca un tatuaj permanent e un pas destul de important. In timp, s-ar putea sa nu mai arate ca la inceput (ti se mai intinde pielea). S-ar putea sa nu mai fii atat de multumit de el si atunci ce faci? Trebuie sa te gandesti si cine iti va face tatuajul: doar nu vrei sa iesi de acolo cu cine stie se boli de piele sau rani, nu?
Sper sa faci alegerea cea mai buna! Succes!
Nu stiu daca e pacat,dar daca iti faci un tatuaj trebuie sa-ti faci unul cu un anumit motiv, nu iti faci tatuaj ca asa ai chef, sau ca iubesti o persoana si iti faci tatuaj cu "I love bla bla" si dupa aceea te desparti de ea. Daca iti faci un tatuaj iti faci unul care sa aiba o valoare sentimentala si de care sa iti placa si peste 10 ani.
Depinde de credinta fiecaruia, insa Biserica spune ca este pacat sa-si bati joc de propriul corp. Daca aveai nevoie de tatuaj, te nasteai cu asa ceva. Uite si un pasaj din Biblie-"Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. " (Leviticul 19:28)
About My Tattoos - Claire Andoun Atongo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_8gqzVLOuT8
Este un pacat.
Leviticus 19:28 Ye shall not make any cuttings in your flesh for the dead, nor print any marks upon you: I am the LORD.
Buna! in Biblie nu face referire la tatuaje, dar un tatuaj permanent reprezinta pacoste. Dupa mai mult timp o sa ajungi sa te plictisesti de el si o sa-ti para rau ca l-ai facut.Asa ca-ti recomand sa faci unul semipermanent.Mai ramane decat sa gasesti pe cineva, sa tte interesezi cum lucreaza, si sa te asiguri ca ustensilele sunt sterile.Asta este foarte important pentru sanatatea ta.
Buna! eu am 2 tatuaje si nu imi pare rau ca mi le-am facut.un var de-al meu se duce mereu la o manastire din valcea cred si preotul de acolo tine mereu diferite predici si intr-o zi a tinut predica despre tatuaje si a spus ca e pacat sa-ti faci tatuaj si ca 7 ani nu ai voie sa te impartasesti sau spovedesti.acum nu stiu ce sa zic.
Adyy5 întreabă: