| DaNeTTe_9759 a întrebat:

Ce parere aveti. e pacat sa te tatuezi? astept raspunsuri. daca scrie prin biblie vreau exact citat de la versetu cu pricina. happy sunt curios.

Răspuns Câştigător
| Gabriela0206 a răspuns:

@Micheline Ne-am nascut si fara haine si totusi avem nevoie de ele. Ca daca ai vedea un om dezbracat de strada ai zice ca i-a luat diavolul mintile. Nu e vorba de asta, e vorba de faptul ca un tatuaj permanent e un pas destul de important. In timp, s-ar putea sa nu mai arate ca la inceput (ti se mai intinde pielea). S-ar putea sa nu mai fii atat de multumit de el si atunci ce faci? Trebuie sa te gandesti si cine iti va face tatuajul: doar nu vrei sa iesi de acolo cu cine stie se boli de piele sau rani, nu?
Sper sa faci alegerea cea mai buna! Succes! happy

6 răspunsuri:
| minnieee a răspuns:

Nu stiu daca e pacat,dar daca iti faci un tatuaj trebuie sa-ti faci unul cu un anumit motiv, nu iti faci tatuaj ca asa ai chef, sau ca iubesti o persoana si iti faci tatuaj cu "I love bla bla" si dupa aceea te desparti de ea. Daca iti faci un tatuaj iti faci unul care sa aiba o valoare sentimentala si de care sa iti placa si peste 10 ani.

| Micheline a răspuns:

Depinde de credinta fiecaruia, insa Biserica spune ca este pacat sa-si bati joc de propriul corp. Daca aveai nevoie de tatuaj, te nasteai cu asa ceva. Uite si un pasaj din Biblie-"Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. " (Leviticul 19:28)

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

About My Tattoos - Claire Andoun Atongo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_8gqzVLOuT8

Este un pacat.
Leviticus 19:28 Ye shall not make any cuttings in your flesh for the dead, nor print any marks upon you: I am the LORD.

| Larisa a răspuns:

Buna! in Biblie nu face referire la tatuaje, dar un tatuaj permanent reprezinta pacoste. Dupa mai mult timp o sa ajungi sa te plictisesti de el si o sa-ti para rau ca l-ai facut.Asa ca-ti recomand sa faci unul semipermanent.Mai ramane decat sa gasesti pe cineva, sa tte interesezi cum lucreaza, si sa te asiguri ca ustensilele sunt sterile.Asta este foarte important pentru sanatatea ta.

| Oana_4980 a răspuns:

Da, este pacat. straight face

| gabytza92_2681 a răspuns:

Buna! eu am 2 tatuaje si nu imi pare rau ca mi le-am facut.un var de-al meu se duce mereu la o manastire din valcea cred si preotul de acolo tine mereu diferite predici si intr-o zi a tinut predica despre tatuaje si a spus ca e pacat sa-ti faci tatuaj si ca 7 ani nu ai voie sa te impartasesti sau spovedesti.acum nu stiu ce sa zic.