Filologie. Se cere foarte mult sa ai un limbaj expresiv si bogat. Daca iti place sa citesti, e si mai bine.
Ăhm... Nu. Dar pot scrie aici ceva.
Atunci de unde stii ca ai talent la scris, daca nu ai publicat nimic?
As intelege, daca ai fii publicat prin ziare. brosuri, carti, reviste, daca ai aii deja cunoscuta, dar asa, ca-ti spune mama ca esti talentata, cred ca, nu-i de ajuns.
In copilarie, toti eram talente mari la scris si desenat, dar nici unul din noi nu a ajuns sa publice ceva sau mari pictori, ceea ce ne spun parintii si prietenii, sunt s ane maguleasca, sa nu ne dezamageasca, dar adevaratii critici literari, iti vor spune adevarul.
Pune mana si scrie, trimte la redactiile ziarelor, revistelor si cere-le parerea, abia atunci o sa vezi daca ai talent, sau esti doar protejata si incurajata de mama.
Am 14 ani, ce sa postez când ai mei nu sunt de acord? Țin minte că în revista scolii am avut compuneri și am câștigat premii la concursuri.
In cazul asta, ia-ti gandul de la scris si talentul tau, ca parintii nu te vor lasa sa mergi la un liceu pentru talent, cu siguranta ca-l au deja ales si pregatit pentru tine.
Vreau un profil, nu un liceu, dar mă rog.
RobiBlue întreabă:
anaconda26 întreabă:
Ueheus întreabă:
ZloteaIulian întreabă: