Servus @Gps! Toamna este anotimpul meu preferat, poate și pentru faptul că m-am nascut în acest anotimp. Ador coloritul frunzelor, îmi place să țopăi prin ploaie cu o umbrelă imensă- de spune bărbată-meu că nu-mi mai revin... Îmi place să răvășesc frunzele căzute târâindu-mi picioarele pe aleile parcului, îmi place cum îmi alunecă botinele pe aceași frunze atunci când plouă, dar, îmi place și soarele de toamnă. Îmi place toamna târzie pentru că mă face să mă gândesc la sărbătorile ce vor veni în decembrie dar nu-mi place frigul... Brr! De aceea îmbrăcată bine de tot, înarmată cu o umbrelă imensă, gândind pozitiv, la brațul omului iubit, sunt foarte fericită toamna.
O seară cu zâmbet să ai!
Eu compar caderea frunzelor cu efemeritatea oamenilor, care parca se usuca si ei si cad...mor.Toamna este un frumos anotimp,care este privit de multi cu ochi rai, desi nu ar trebui, este un anotimp foarte frumos.
Sunt de acord cu tine simt accelasi lucru
Pentru mine reprezinta tristete, incordare, teama, monotonie.Si in general toamna aveam caderi mari, mai ales pe plan scolar:luam note mici si dadeam un randament scazut.Sincer, chiar si acum trec printr-o perioada nu prea buna.Bineinteles, caderea frunzelor ma face sa simt asta [si rezultatele de la facultate]
Asta e buna pe o parte sunt de acord cu tine cu o perioada cam proasta)