Ed McBain-seria Secţia de poliţie 87-Caralii, Scamatorii, Ascultă şi mori, Leagănul morţii, Otrava, San Antonio-amuzantele aventuri ale comisarului San Antonio-Adevărul făcut varză, Foc din plin la caraliu, Ăsta-i mort şi habar n-are!, Clientelă pentru morgă, Dragă, pasează-mi microbii tăi, Mutre de înmormântare, Sărutări unde ştii tu, Georges Simenon-comisarul Maigret-Maigret şi fantoma, Maigret şi hoţul leneş, Maigret se înfurie, Maigret şi cadavrul fără cap, PD James-inspectorul Adam Dalgliesh-Gustul morţii, Păcat originar, Moarte în Sfântul ordin, Farul, Moartea unui expert, Planuri şi dorinţe, Patricia Cornwell-seria Kay Scarpetta, medic legist-Post Mortem, Cartea morţilor, Raţiuni criminale, Indiciu fatal, James Patterson(eroul lui e Alex Cross)-Trandafirii sunt roşii, Înscenarea, Violetele sunt albastre, Lista neagră, Marea ratare, Michael Connelly(det Harry Bosch)-Ancheta, Bufniţa de plastic, Jocuri de culise, Bernard Knight-seria coronerului John, se petrece în Evul Mediu-Dincolo de liman, Înfricoşătoarea taină, Potirul otrăvit, Cadavrul meşterului făurar, Căutarile coronerului John
Http://romania-inedit.3xforum.ro/topic/83/Romanian_E-Books/ ai si recomandari si le poti descarca sa le citesti!
Asa cum a zis si @self, romanele R.O.Brasoveanu sunt grozave. Uite bibligrafia ei mai jos! Daca te apuci de o carte de-a ei, iti garantez ca le vei citi pe toate! Asa am patit eu! Am luat o carte de la un prieten, scrisa de ea, nu mai stiu care, ceva cu Melania.Si...apoi am facut cale batuta la biblioteca judeteana si am citit aproape toate romanele ei.Cu cele istorico-politiste nu prea le am!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Rodica_Ojog-Bra%C8%99oveanu
Rodica Ojog-Brașoveanu
-Stilet cu sampanie
-Cutia cu nasturi
-Apel din necunoscut
Carti scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu :X
eu am citit 3, sunt la a 4a si deja sunt fascinata :X
Am citit Stafeta, 320 de pisici negre, Nopti albe pentru Minerva, iar acu' O toaleta a la Liz Taylor . :X
Mie cel mai mult mi-au placut Stafeta [a avut totusi un final putin mai trist ], si Nopti albe pentru Minerva [mereu te tinea in suspans, asta imi placea cel mai mult :X]
enjoy
Hmm. Ai putea incerca :
-,, Sherlock Holmes",
-,, Crimele din Rue Morgue" (E. A. Poe) -> la inceput, cel putin asa mi s-a parut mie, e cam plictisitoare descrierea insa e scurta si ultimul capitol e absolut genial
-,, Soarele a murit in zori - Cazul agentului B-39" ( Haralamb Zinca ) -> Foarte draguta si asta, e vorba despre un scriitor care primeste rolul de a identifica ce s-a intamplat cu acel agent.
Bafta la citit
DeeaSakura întreabă:
LisaJulie întreabă: