Salut. depinde ce gen preferi. Uite o carte care m-a tinut in suspans a fost "Crimele familiei Borgia" de Michel Zevago (mi s a parut f interesanta, are si dragoste si actiune), cartile Agathei Christie sau cele de Alexandre Dumas(Contele de Monte Cristo, etc), La rascruce de vanturi de Emily Bronte... sunt f multe
Domnisoara Christina - Mircea Eliade
Zece negrii mititei agata christie
Sunt preferatele mel; e
Aventurile lui Tom Sawyer sau Aventurile lui Huckleberry Finn. Sunt foarte interesante pentru virsta ta merita sa le citesti
Maitreyi, Invitatie la vals, dar cel mai mult mi-a placut Romanul adolescentului miop
Sper ca te-am ajutat! Spor la citit!
De veghe în lanul de secară - Salinger
Amintiri din casa morţii - Dostoievski
...Biblia hazlie - Leo Taxil
Roşu şi negru -Stendhal
Oraşul câinilor - Vargas Llosa
Despre dragoste şi alţi demoni -Gabriel Garcia Marquez
Ella, Dracula - Javier Garcia Marquez
De ce iubim femeile - Cărtărescu
De-a baba oarba - Vlad Muşatescu
Maestrul şi Margareta - Bulgakov
Seria Harry Potter, dacă nu ai citit-o încă. Chiar dacă ai văzut filmele, merită citite şi cărţile, nu se compară.
Nimic de Coelho.
Eu am 14 ani si de curand am citit multe carti extrem de frumoase. Daca preferi genul actiune citeste Winettou sau Ultimul Mohican, prima mai ales este superba, a doua este mai mult actiune cu dragoste. Daca vrei genul mai horro citeste neaparat Dracula de Bram Stocker. Iti mai recomand Cismigiu & comp, pe asta au citit-o toti colegii mei si au zis ca li s-a parut superba. Asemanatoare mai e si cartea Elevul Dima dintr-a saptea. Invitatia la vals e foarte frumoasa, o tragedie din dragoste. mai poti incerca La Medeleni, despre copii si adolescenti sau orice de agatha christie. Spor la citit! fUNDA? :d
Texas! Lucky / Texas! Sage / Texas Chase de Sandra Brown
Invitatie la vals( am un lapsus acum cine a scris-o dar este superba)
Panza de paianjen de Cella Serghi
Fanta C - Sandra brown
Maitreyi de Eliade
Cismigiu et comp. + continuarea Buna dimineata baieti de Grigore Bajenaru... fundita?
geanyna19 întreabă: