Pai poti face un portret sau un peisaj, Daca as fi i locul tau as face un portret ce reprezinta un tanar vampir, chipes desigur, in ton cu aquarelele tale.Succes!
Eu desenez foarte frumos, mi s-a spus asta de multe ori dar o fac cam rar pentru ca nu prea am idei...
pai gandeste-te daca chiar vrei sa desenezi ceva anume de exemplu un animal, o planta, etc sau daca vrei sa fie ceva original, ar trebui sa fii creativa...
Eu desenez destul de bine :d... dar tot ca si tine, la inceput, nu aveam ideai
Pur si simplupu creionul pe foaie j incep sa trag linii, onduleuri, tipi... nu trebuie sa reprezinte ceva anuma.la mine merge; imi ies chestii misto... flori personalizate; j dupa ce am desenat ma uit la ea si nu`mi vine sa cred kata imaginatie am. deci, da`ti frau liber imaginatiei. asata o poti face numai cand creionul este pe foaie bafta
Fa un desen abstract
ceva incolacituri nimeni nu o sa isi dea seama ce e
dar o sa arate super
Salut si eu desenez destul de bine dar nu am imaginatie din pacate... poti incerca sa desenezi multe...iti pot da niste exemple:personaje din animeuri,creaturi mitologice(ciclopi,orci, vampiri etc.), mai poti desena si personaje din All Points Bulletin sau alte jocuri daca gasesti.cat despre culori eu nu cred ca trebuie sa colorezi un desen pentru a arata frumos(eu colorand mi-am stricat o groaza de desene dar probabil pentru ca sunt cam paralel cu coloratul)
Emamuresan întreabă: