| Malvina_9168 a întrebat:

Ce sa imi cumpar de inbracat pentru scoala?

13 răspunsuri:
| Maya. a răspuns:

Haine? zic si eu...

| iulianr a răspuns:

Hainebig grin

| ShiNee a răspuns:

laughing) mai citeste o revista de moda inainte de ati mai cumpara ochelari ca aia pe care ii porti...

adica sa nu indraznesti sa iesi cu ei afara...

sorry...

| Cσσкiє a răspuns:

Nişte blugi skinny negri, nişte balerini albi, o cravată neagră, o cămaşă drăguţă...

| georginika a răspuns:

Mai bine ti-ai lua o carte din care sa mai inveti sa vorbesti happy

| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

In primul rand rechizite iar de imbract ia-ti niste papucei adidasi sau pantofi graguti, ar merge o perche de blugi daca vrei altii si un tricou ca sa fie lista completa dar eu nu pot sa iti spun cum sa te imbraci ca numai u sti ce ai in garderobawinking

| Krissa_2143 a răspuns:

Pai niste blugi de culoare inchisa sau niste pantaloni colorati, o camasa sau 2, niste bluze dragutse si simple, cateva tricouri, un hanorac, o geaca thinking niste adidasi sau balerini happy si o fusta daca porti thinking cam asta imi iau eu deci.laughing

| aalhggcsdsvs a răspuns:

Pai la scoala trebuie ceva modern cool elegant stii ca profesorilor nu le plac tinutele,, sexy,, asa ca daca vrei sa ai o nota buna fii cat mai naturala. zic si eu

| LARAaungeoudemon a răspuns:

Tot ce vrei...asta daca ai bani.tongue

| carpediem a răspuns:

2 plapumi gucci, o oala dolce gabana, detergent si o matura. Oricum nu haine. Sau daca iti iei haine, nu de scoala, ca se cheama uniforma scolara si tu nu vrei. Ce Soare puternic e la tine in casa de-ti trebuie ochelari de soare!? Sa-i porti si la ore.

| Morphine21 a răspuns:

Pai:
-blugi neaparat
-balerini [pantofi]
-adidasi [iti sugerez niste tenisi sunt comozi, la moda, si poti sa alegi ce model vreiwinking]
-o camasuta
-tricouri multee
-treining
-accesorii[curele, esarfe, genti, etc.]
orienteazte si u dupa astea dar trebuie sa te simti comfortabil, sa iti stea bine si sa iti si placa. sper ca te-am ajutat. funda?big grin
-
-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pe langa haine si rechizite, poate faci rost si de vreo carte de gramatica sa vezi ca inainte de ''b'' sau ''p'' e litera ''m''.

| Gabrielle_4620 a răspuns:

De ce toate puneti intrebariile astea? Adica fara suparare nu am nimic cu voi, dar de unde sa ghicim noi ce iti trebuie tie?!
Uita-te in dulap si vezi cam ce ti-ar trebui. Daca nu ai blugi sau daca nu ai bluze. Hanorac, geaca, incaltaminte!
Nu vrei sa ne dai tu bani si sa luam noi pentru tine?!