) mai citeste o revista de moda inainte de ati mai cumpara ochelari ca aia pe care ii porti...
adica sa nu indraznesti sa iesi cu ei afara...
sorry...
Nişte blugi skinny negri, nişte balerini albi, o cravată neagră, o cămaşă drăguţă...
In primul rand rechizite iar de imbract ia-ti niste papucei adidasi sau pantofi graguti, ar merge o perche de blugi daca vrei altii si un tricou ca sa fie lista completa dar eu nu pot sa iti spun cum sa te imbraci ca numai u sti ce ai in garderoba
Pai niste blugi de culoare inchisa sau niste pantaloni colorati, o camasa sau 2, niste bluze dragutse si simple, cateva tricouri, un hanorac, o geaca niste adidasi sau balerini si o fusta daca porti cam asta imi iau eu deci.
Pai la scoala trebuie ceva modern cool elegant stii ca profesorilor nu le plac tinutele,, sexy,, asa ca daca vrei sa ai o nota buna fii cat mai naturala. zic si eu
2 plapumi gucci, o oala dolce gabana, detergent si o matura. Oricum nu haine. Sau daca iti iei haine, nu de scoala, ca se cheama uniforma scolara si tu nu vrei. Ce Soare puternic e la tine in casa de-ti trebuie ochelari de soare!? Sa-i porti si la ore.
Pai:
-blugi neaparat
-balerini [pantofi]
-adidasi [iti sugerez niste tenisi sunt comozi, la moda, si poti sa alegi ce model vrei]
-o camasuta
-tricouri multee
-treining
-accesorii[curele, esarfe, genti, etc.]
orienteazte si u dupa astea dar trebuie sa te simti comfortabil, sa iti stea bine si sa iti si placa. sper ca te-am ajutat. funda?
-
-
De ce toate puneti intrebariile astea? Adica fara suparare nu am nimic cu voi, dar de unde sa ghicim noi ce iti trebuie tie?!
Uita-te in dulap si vezi cam ce ti-ar trebui. Daca nu ai blugi sau daca nu ai bluze. Hanorac, geaca, incaltaminte!
Nu vrei sa ne dai tu bani si sa luam noi pentru tine?!
DjCage întreabă:
anonim_4396 întreabă: