Ce mai imi amintesc din cunostinte si Discovery:
Daca luam asa de la soare spre exteriorul sistemului solar, este a 4-a planeta din acest sistem solar.
Planeta este de culoare rosie, rosiatica.
Are un munte cu numele Olimp sau Olimpus nu mai stiu exact.
Are 2 sateliti foarte mici mi se pare.
Este cea mai studiata planeta de catre nasa, savanti, astronauti, pana acum nu am auzit atatea stiri despre alte planete cate am auzit despre marte.
Este o planeta care are chiar si indeplineste unele contitii de viata asemanatoare ale Terrei.
Am raspuns fara sa caut pe internet Salut.
Mai stim:
-ca se scrie cu majuscula : Marte;
-ca se mai numeste si "planeta rosie";
-ca presupusii sai locuitori au pus toata America pe drumuri cand un artist sugubat a declarat ca ei au debarcat pe Pamant si unii ascultatori radio au crezut ca e adevarat, cand era de fapt o ecranizare a unui roman SF al scriitorului englez Wells;
-in fine, Marte este si numele zeului roman al razboiului, corespondent al zeului grec Ares.
@Alex ia-o mai incet, deci am mai zis si mai repet inca odata, cand zici ca exista viata pe o planeta, nu te astepta la bivoli, elefanti, dinozauri, oameni sau extraterestii cu antene, viata pe o alta planeta se afla sub forma unor microorganisme, bacterii.
Unde este lumina, apa, pamant apar aceste microorganisme. Oamenii nu au pasit pe marte dar au ajuns niste sateliti, roboti teleghidati de pe pamant care au confirmat aceste lucruri despre care se vorbeste la discovery.
Din cate am auzit este posibil sa fie viata pe marte.Desii ne laudam ca stim cum este acolo, noi nu am pus niciodata piciorul pe acea planeta.Asta am auzit daca ne luam dupa filme ...ai vazut tu vreo data la discovery vreun om pe marte?
Ca este o planeta cu tantari verzi. si buburuze move cu picatele roze:X:X
si tot c eim pot imagina
PS: e o planeta - atat stiu :p
Pai este a patra planeta de langa soare este roasiatica si are un munte num, it olimp sau olimpus
Are un munte cu numele Olimp sau Olimpus nu mai stiu exact.
de fapt sfinxu;
ZloteaIulian întreabă:
MihaiAndronic întreabă: