Elvetia. Daca ajungi pe acolo, nu-ti mai doresti sa se termine excursia/concediul niciodata. Nu vei vedea nicaieri in lume ceea ce vezi acolo. Stii cum se zice ca „iarba e mai verde in Elvetia"? Chiar este...
Buna!
Tara mea preferata este Franta.Si da, Romania.Mereu mi-am dorit sa merg in Franta, la Paris...stiu limba destul de bine si mereu ma interesez de cate ceva despre acea tara!
Sti cum e melodia aia ''Ne place nebunia fabricata'n Romania!''(deci imi place tara mea.si in al doilea rand daca ar fi sa ma mut in alta tara ar fi in America:iubesc absolut tot la America, absolut tot!)
Anglia, daca as prinde ocazia sa ma mut acolo, nu m-as gandi de 2 ori, e superba tara si cultura lor
Buna.La mine Romania iese din calcul,desi e tara mea de origine,o dispretuiesc.
Intr-adevar una din tarile mele preferate este Sua,doar acolo totul este posibil.
Dar tara mea preferata din totdeauna,unde mi-am dorit mereu sa ajung,este Japonia,in ciuda faptului ca au fost cutremurele si centrala etc., intr-o zi tot imi doresc sa ajung acolo.
Despre cultura lor nu stiu foarte multe, dar stiu cate ceva si imi place.Imi plac oamenii foarte mult...Si desi limba japoneza este grea,intr-adevar,uitandu-ma la atatea anime,am prins cate ceva,pana ce a, decis sa invat lb. japoneza, de fapt inca o invat, si nu am de gand sa abandonez.
Bafta.
ROMANIA -> http://irinelpintilie.blogspot.com/ daca vrei sa mai afli despre SUA :)
Egipt! Egipt! Egipt! iubesc tara asta atat de mult dar mai e si U.S.A sau Anglia.Stiu foarte foarte multe despre Egipt:X
Romania...hmm, tara e foarte ok, pacat ca exista oligofreni care o populeaza.
Tara mea preferata e Elvetia. Si daca as avea sansa sa plec de-aici, acolo m-as duce...in Geneva. Imi place absolut totul la tara asta.
Imi place arhitectura din Praga, Cehia la nebunie. Seamana cu Sighisoara, Sibiu...dar e aproape in totalitate in stilul ala gotic.