Nu te uita inpoi daca ti-a dat cu picioru nu are rost o sa te doara un pic da trece tota lumea trece prin asta si intr-un fel sunt bune experietele aste la corason te face mai rece stiu ca tie greu da nu te mai intoarce la el ca nu are rost si daca totusi te intorci o sa te simta ca esti salaba si o sa profite sti cum se zice fi spartana
Si pentru ca il iubesti accepti sa fii vioara a doua? Draga mea, dragostea nu se imparte, decat putin, mai bine lipsa! Dragostea nu incepe si se termina cu el, fii mandra si orgolioasa!
Sa renunti la el. E clar ca nu te iubeste, e doar imatur si ii place sa se joace cu fetele.
E clar ca nu te iubeste! iubitu' meu s-a despartit de o fata cu care a stat 3 ani jumate...deci...lasa-l dai cizmulitele
Inca nu l-ai lasat? De ce induri atata umilinta? Unde este mandria feminina din tine? Depinzi financiar de el? Face sex extraordinar si daca ce? Indura ruptura dintre voi si uita asa o persoana ingrata, intr-o zi va veni la tine si prietenul adevarat...
Si eu am fost in situatia ta...si nu am vrut sa renunt la relatie... dar iti spun sincer...nu are rost sa mai lupti pentru relatia asta.cand nu exista respect pentru persoana cu care stai.cu siguranta nu exista dragoste.nu are rost.cauta alta persoana care sa te iubeasca asa cum meriti... sfatul meu e sa nu te cobori la nivelul lui
Buna, incearca sa il convingi sa renunte la cealalta aratandu-i ca il meriti si ca tu esti fata de care are el nevoie, poarta-te cu el frumos, si pune-l sa aleaga pentru ca nu se poate cu amandoua...numai tu vei avea de suferit daca ii tot permiti sa fie si cu tine si cu ea.