| alex887756 a întrebat:

Ce ziceti anul acesta(2012) o sa fie un fel de sfarsit al lumii?
Ca am auzi ca o sa ne culcam seara si dimineata cand ne trezim nu o sa mai stim pe nimeni si nimic, o sa fie o noua viata? e adevarat

16 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Intotdeauna se va trezi un pastor american : "In ziua X vine sfarsitul lumii, dati-mi mie toti banii" si se vor trezi de asemenea niste oi care pun botul.
Nu s-a stiut, nu se stie si nu se va stii niciodata cand va fi exact sfarsitul lumii!

| mgtow a răspuns:

Nu e adevarat.

| KatnissEverdeen a răspuns:

Nu...sunt doar abureli

| vladmR a răspuns:

Nu prea e adevarat, sunt doar basme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu cred in sfarsitul lumi sau chesti paranormale straight face.Nu avem de unde sa stim ce se va intampla big grin desi nu cred ca va fi sfarsitul lumii~ am auzit si eu alte zvonuri de pilda ca s-ar schimba ADN `ul omului si ne vom schimba in bine... multe altele. Vom vedea in decembrie laughing

| Simpluuu a răspuns:

A coborat profetul Ilie sa te avertizeze? DACA esti un crestin bun, Dumnezeu iti va lua viata inainte de a veni acest " sfarsit ". El nu va permite acest lecru pentru ca te iubeste. In Biblie scrie ca Apocalipsa va fi mult mai chinuitoare decat orice prezicere, mai chinuitoare decat rastignirea lui Iisus pe cruce. Asa a zis o fata in care am incredere in ea.

| Simpluuu a răspuns:

O prezicere fiind asta ( am dat copy- paste ca m-am plictisit sa scriu, dar tot eu am dat raspunsul ): "Deci... axa Terrei este putin inclinata, motiv care "creaza " ca sa spunem asa, anotimpurile... daca nu ar fi axa Terrei inclinata noi nu am exista! Intr-o seara am auzit pe un post de televiziune ca un prezicator care a prezis cele doua razboaie mondiale si pericolul de la Turnurile Gemene, a prezis ca sfarsitul lumii ( apocalipsa ) va veni atunci cand axa Terrei nu va mai fi inclinata, fapt care poate dura chiar si 100000 de ani, deoarece acest lurcu nu se va realiza decat circa 2 milimetri pe an. Sper ca te-am lamurit in privinta aceasta." Asa va sa zica ca va fi apocalipsa.

| anonima97 a răspuns:

Ar fi frumos, dar nu, nu se va intampla asa, sfarsitul lumii daca are sa vina, va veni pe parcurs, chiar as putea spune ca a inceput deoarece, criza inconjoara pamantul, tareile nu se mai inteleg, se isca multe conflicte, vin cutremure, inundatii, si alte alea, poate va fi un sfarsit lumea asta, dar daca se realizeaza intr-un an ar trebui ca acum 60% din tari sa nu mai aiba ce manca, deci nu va veni acum, sau va veni ca si cum trebuia sa fie si in 2000. happy dormi fara grija

| justde3a a răspuns:

Nu normal ca nu e adevarat. Nu e nici un om in stare sa ne spuna cand vom muri. Acum cativa ani se spunea ca nu vom apuca anul 2000. Uite ca s.au inselatwinking

| Alinuu24 a răspuns:

Eii da laughing). Is numai prostii. eu una nu cred laughing. Dar daca ti.e totusi frica, nu te mai culcalaughing). Zvonuriii oh go on.

| Byencutzyk a răspuns:

Buna!
Draga Alex, iti sugerez sa nu mai asculti toate prostiile care se discut la televizor! Nimani nu va stii cand va veni Apocalipsa decat Dumnezeu. El E cel care le stie pe toate, nici macar Iisus nu stie cand va veni da mita sa stie un muritor?!
Stai calm Apocalipsa nu va veni asa curand!

P.S numai cand lumea va fi atat de rea si nu va mai cred in El si pe Pamant vor avea loc impuscaturi, ura etc doar atunci sa te astepti.

| euoarecare a răspuns:

Eu nu cred. am tot citit chesti de-astea. ceea ce m-a speriat a fost o bucatica de articol cam asa: cei ce cred in D-zeu si au puterea de a trece in cealalta lumea care va veni in 2012 vor continua, vor exista, iar ceei ce sunt slabi, rai si murdari isi vor parasi corpul pentru a se elibera. nimeni nu poate sa vada in viitor dar ne asteapta o schimbare.ar putea chiar sa fie un alt razboi, o alta dimensiune, sau o exterminare lenta. am putea sa ne schimbam noi, in timp sau sa ne loveasca un meteorit. si pe partea cu ghicitul si cei care vad in viitor nu se poate vedea nimic dupa 2012. e clar ca se schimba ceva. exista o gramada de profetii si lucruri adevarate sau minciuni... pana cand o sa vedem(sau poate nu o sa avem ce sa vedem), ne umplem viata cu o gramada de lucruri marunte. happy

| dya12 a răspuns:

Nuuu.sa nu mai crezi astfel de ABERATII nu sunt adevaratee.Sa nu le mai crezi...sunt aberatii! I don't want to see

| Ella987 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie... nu te mai lua dupa ce supne lumea la TV. toti mint... nu au de unde sa stie ei. deci eu nu cred.

| elenuskalove13 a răspuns:

Stai linistita, ca nu se intampla nimic, nu mai crede aberatiile altora.

| nothin a răspuns:

Nu e adev da ar fi a dracu de misto.chiar mi ar placea sa incep o noua viata, omg:-