| Leocerba a întrebat:

Ceau, copii!
Ati auzit de Juergen Teller? fotografiaza nebuneste personalitati sau situatii misto cu un Contax G2, combina instantaneele crude cu poza comerciala voit cliseistica(cautati-i lucrarile pe net)
Va rog sa-i vizitati expozitia deschisa azi la Muzeul Brukenthal, este in Sibiu pe strada Tribunei.Ca tot ziceati voi ca va plictisiti in vacanta, ca nu stiti ce cadou sa-i faceti mamei sau prietenului...luati-va carnetul de elev/student, aveti reducere si fuga in tren, Sibiul e minunat iar expozitia trebuie marcata.
Tine din 7 iulie pana in 31 iulie 2011.
Intrebarea mea este: va place arta? ne vedem la Sibiu?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Uuu, oare de ce nu mă mir?

Are un stil foarte direct, realist, brutal, nonconformist... Este sincer şi nemilos sau nemilos de sincer. Poate unii l-ar numi chiar "nebun", poate chiar este... Şi da, în mod sigur are şi mult umor. Trebuie să ai umor ca să realizezi astfel de lucrări.
Iar răspunsurile mele sunt "mult" şi "aş vrea".
...pot să mă mai gândesc sau pleacă trenul?

5 răspunsuri:
| Coco2730 a răspuns:

E super interesant ce face Juergen Teller, brut si pur.
Mi-ar placea sa vin.

| daniel94d a răspuns:

Da imi place ara

dai o funta te rog

| Leocerba explică:

Asa e, Coco, l-ai surprins bine.Are brutalitate si inocenta.E printre primii in fotografie.Si are umor.

| Leocerba explică:

Te asteptam,Noname, Juergen Teller si cu mine, cum ar veni.
Ai aici Mersul trenurilor http://www.mersultrenurilor.ro/
si programul de vizitare Brukenthal- http://www.brukenthalmuseum.ro/vizitare/

| Leocerba explică:

Puteti incerca varianta cu vaporasul pe Cibin, ce sa va mai incurcati cu elementul aer, daca tot faceti pe Turistul?
Teller e la antipod: se concentreaza asupra unui singur subiect, nu depersonalizeaza 600 odata, transformandu-i in reconstituirea unui camp de lupta.
Pentru sectiunea Zoom va propunem pe Humphrey Spender sau sectiunea Google Art project si vizualizati panoramic faze celebre din muzee importante ale lumii.E pe bune.