Nu e deloc târziu. Viața de-abia începe la 40.
Rezultatul depinde în primul rând de cit de arzătoare e dorința ta.
Ți-aș recomanda.
Daca cumperi pian acustic (pianina) nu trebuie să fie scump. Dar mecanica clapelor trebuie să fie in bună stare la fel ca și sistemul de acordare (să țină acordajul).
Ia cu tine pe un pianist cand cumperi.
După ce înveți binișor, nu te sfii să te joci și cu un instrument cu claviatura electronic.
Succes!
Buna,
Sa ii urmezi un hobby care te-a marcat atata vreme, niciodata nu este prea tarziu.
Poate nu o sa reusesti sa fii de nivelul lui Mozart. Dar nu asta conteaza. Conteaza ca pentru tine sa te simti implinita si sa poti sa fii tu multumita de tine.
Banuiesc ca daca iti pui mintea, ai putea ajinge departe in domeniul asta. Dar tu cauti sa te simti implinita.
E vorba de a savura momentul, nu de a alerga penteu final.
Nu este niciodata prea tarziu daca ai "ureche muzicala" si talent. Restul vine de la sine. Bafta!
Daca am fost cules din desert rupt de sete si trebuie sa mor peste 1 ora are rost sa mai beau o gura de apa?
Niciodată nu e târziu să crezi în tine, vârstă nu te poate împiedica să faci ceia ce îți place deci prin urmare nu e târziu sper ca v-am ajutat si v-am încurajat
Nu-i prea tarziu sa iti implinesti un vis, si eu vreau sa invat la pian si vioara.Mult succes.