History of the World in 2 Hours. Prezinta istoria omenirii de la Big Bang pana in prezent. Este superb!
Mie mi-a placut cel mai mult pana acum Home 2009!~ imagini superbe, o voce care povesteste buna, muzica aleasa asa cum trebuie, o gramada de sponsori! arunca un ochi sa vezi despre ce e vorba! daca nu l-ai vazut, chiar merita! este despre inceputurile pamantului, cum s-a format, cum au aparut primele vietuitoare, apoi cum a aparut omul si a inceput sa-l distrruga, polueze, etc! vizionare placuta!
Buna! Cel mai interesant este dupa parerea mea Human Planet (are 9 episoade). Chiar il recomand. Vizionare placuta! (link nu imi da voie sa pun)
Through the wormhole. Morgan freeman is like god, only thing is i dont believe in such nonsense!
Asta e ultimul documentar care l-am vazut si, mi se pare genial...se numeste "testeaza-ti mintea" si-l gasesti pe vplay! (am incercat sa postez link-ul, insa nu mi s-a permis)
Documentare interesante sunt cele legate de istorie. De ex Ginghis Khan, Adolf Hitler...etc!
Emamuresan întreabă: