| teodoram a întrebat:

Chiar va fi apocalipsa in 2012?

Răspuns Câştigător
| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

S-au mai pus n-shpe intrebari legate de acest subiect, pentru ca tu nu ai vazut si sunt sigura ca o s mai fie si altii care or sa intrebe eu am dat un copy paste si am salvat acest raspuns in pc sa-l dau d fiecare data:
Sf lumii nu se stie cand va veni, dar eu una nu prea cred ca va fi chiar in 2012 pentru ca daca s-ar sti asa ceva ar fi un haos total inainte de termen(sinucideri in primul rand), cu siguranta va veni dar nu se stie cand, Biblia nu mentioneaza nicaieri acest lucru, doar ca sunt date acolo niste "semne", cum ca acele semne ne vor anunta ca sfarsitul e aproape, acele semne au aparut deja demult, razboi, foamete, rasism, catasrofe naturale, preoti falsi, desfrau, crime, tradari, incest, religii, conducatori hoti mincinosi s. a. m. d, eu ma gandesc ca poate veni oricand sf lumii, desi nu prea sunt pregatita pentru asa ceva cred in asta si stiu ca va veni. odata si odata

44 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| aiam a răspuns:

Chiar daca va fi, principalul sa rămîe internetul şi parinţii mei în veaţa(altfel cine-mi va plati internetul
)

| J u s t a răspuns:

Va veni apocalipsa asa cum a venit si in 2000, 2004, 2008 sau in alte cuvinte ani in bisecti...

| rebela a răspuns:

Da apocalipsa va fi in 2012. O sa vedeti toti care va indoiti de asta ca o sa aveti o mare surpriza

| Theodor_2430 a răspuns:

Nu a dat la wwwi2012.com ca a fost o tampenie

| LittleandLiars a răspuns:

NASA asigură publicul că în 2012 nu va fi Apocalipsa sau sfârşitul lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie cand o sa se intample asta in plus vom traii si vom vedea ce se intampla, asa ca dupa parerea mea...stai linistit ca nu se va intampla asta prea curand iar daca ai vazut filmul 2012 sa stii ca nu va fi asa deci, numai Dumnezeu stie cand o sa fie sfarsitul lumii`

| Eveee92 a răspuns:

Dati o palma peste fata si gandeste-te ce ai spuslaughingrolling on the floor

| Cryssbest a răspuns:

UndercoverGirl - in 1999, un taran roman s-a sinucis. Motivul? Venea anul 2000 (nu detaliez, sunt sigura ca intuiesti de ce a facut-o)!
NU va fi "sfarsitul lumii", cel putin nu asa cum credeti voi. NU vom fi distrusi, iar Terra va supravietui! Aproape ca ma tenteaza sa va explic... dar mai bine nu!

| Cryssbest a răspuns:

Latest news: Vine in 4006, cica!

| marinela22 a răspuns:

Nimeni nu va sti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa sigurr ca da in imaginatia noastralaughingrolling on the floor))

| maria_4671 a răspuns:

Buna eu stiu ca noi nu vom murii sufletul nostru se va face mai bun, si am mai vazut la stiri ca probabli chiar va fi apocalipsa in 1012 deoarece intr-un loc au aprut niste ochii mari pe cer si cred ca acesta este un semn pentru apocalipsa sau sfarsitul lumii si mai stiu ca nu vom murii ci vor fii mari schimbari majore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu stie cand va fi

Întrebări similare