| mihaelairina a întrebat:

Cine a citit cartea "Circul Fantasia"? ce parere aveti de ea? Mie mi se pare ca autoarea ar mai fi putut adauga si alte lucruri si ar fi putut explica mai mult.

Răspuns Câştigător
| cooldreams a răspuns:

Sa explice mai mult? Mi se pare ca in unele locuri explica prea mult si in altele prea putin! Cartea e cam confuza, plina de detalii cam inutile, nu e "inchegata". Adica, autoarea zice ca se modifica axa timpului, si tot ea e cea care nu respecta asta. Iar personajul principal e asa de enervant! Pare mai mult genul de personaj incapatanat si plangacios, care mediteaza prea mult si nu face de fapt mai nimic, iar actiunile sale sunt mereu centrate, nestiind ce se intampla cu celelalte personaje, in loc sa fie un personaj curajos, inteligent si interesant. In plus, povestea e incarcata, cu prea multe subiecte, care nici macar nu au fost duse pana la capat, iar intriga se tot repeta. Singurul lucru care mi-a placut a fost baiatul (adolescentul... stiti voi big grin). Povestea e cam de doi bani, si el e singurul motiv pentru care o mai citesc de plictiseala laughing. Si prima parte a cartii e cam episodica, dar cealalta jumatate o cam ia pe aratura. Si la sfarsit nici macar nu mai dau spectacole, de parca nici n-ar mai fi asa de grozavi. De fapt, nu am inteles niciodata de ce se considera asa de tari si nici de ce misiune e asa de importanta, cand autorea nici macar n-a insistat prea mult pe aceste aspecte. Personajul negativ n-apare niciodata cu adevarat, e off-stage, doar prin baiatul posedat! (suna ciudat... worried, si nici macar nu stim cu adevarat cand e baiatul si cand e monstrul.). In plus, autoarea arata mai mult decat sa zica ce fac si gandesc personajele cartii. Cred ca, poate, nu e chiar o scriitoare asa grozava. Poate celelalte carti ale ei (care, probabil, nici macar nu apar la noi) or fi mai de Doamne ajuta!

1 răspuns:
| cola_6334 a răspuns:

Da da cine stie poate atunch nu era INpirata