Buna! Aveti cartea Nisipuri Miscatoare de Luminita Aldea? Va ofer 200 de lei pe ea
Buna ziua,
Pana mai zilele trecute, nici nu auzisem de aceasta 'Doamna a srisului romanesc'.
insa am pus mana si am citit cartea Acasa I si apoi pe celelale carti ale dansei.
nu stiu cum as putea descrie cartile dansei.sunt de o rara sensibilitate.sunt acele lucruri care te ating in suflet si te fac sa te gandesti de mai multe ori la viata.la oamenii de langa noi.la acei copii ai nimanui.la prea multe lucruri care ne e greu sa ne gandim.sau pe care evitam sa le gandim pentru ca sunt prea dureroase...
de mai multe ori erau sa-mi dea lacrimile cititnd (desi recunosc ca sunt o persoana destul de matura). insa acele carti ating acel ceva din suflet.sunt de o rara sensibilitate cartile acestei 'Doamne a scrisului romanesc'.
descriu atat de bine ceea ce se intampla la noi in tara.incat te lasa fara cuvinte de foarte multe ori.
tot ce as vrea e sa gasesc cat mai multe carti ale dinsei.
sincer, eu cred, cartile doamnei te imbogatesc sufleteste.
Buna ziua,
Pana mai zilele trecute, nici nu auzisem de aceasta 'Doamna a srisului romanesc'.
insa am pus mana si am citit cartea Acasa I si apoi pe celelale carti ale dansei.
nu stiu cum as putea descrie cartile dansei.sunt de o rara sensibilitate.sunt acele lucruri care te ating in suflet si te fac sa te gandesti de mai multe ori la viata.la oamenii de langa noi.la acei copii ai nimanui.la prea multe lucruri care ne e greu sa ne gandim.sau pe care evitam sa le gandim pentru ca sunt prea dureroase...
de mai multe ori erau sa-mi dea lacrimile cititnd (desi recunosc ca sunt o persoana destul de matura).insa acele carti ating acel ceva din suflet.sunt de o rara sensibilitate cartile acestei 'Doamne a scrisului romanesc'.
descriu atat de bine ceea ce se intampla la noi in tara.incat te lasa fara cuvinte de foarte multe ori.
tot ce as vrea e sa gasesc cat mai multe carti ale dinsei.
sincer, eu cred, cartile doamnei te imbogatesc sufleteste.
Si eu cred, de asemenea, domnule harciog, ca tu nu ai citit cartile Luminitei ALdea... recunoaste...
Romanul "Acasa", e un roman ce iti merge la suflet. Plangi, razi, sorbi cu nesat fiecare fila. Merita citit.