Am citit-o si n-as putea spune ca e printre preferatele mele in materie de gen. E prea stufoasa si abundand in detalii nesemnificative pentru ilustrarea ideii centrale...In general, cand e vorba despre Eliade, il prefer pe cercetator in locul scriitorului...Cartea sa despre ideile si credintele religioase ale tuturor neamurilor pamantului este o opera esentiala pentru cunoasterea vietii spirituale ale diferitelor popoare...Nu vreau sa spun ca altcuiva nu i se poate parea nuvela respectiva foarte frumoasa. E o parere strict personala si fiindca suntem pe taramul artei, fiecare percepe in felul sau o opera...De gustibus.
"La tiganci" de Eliade? Avand in vedere ca e si. mica, e si interesanta. De fapt, treci oarecum in "alta lumea". Este in ton cu "Secretul dr Honigberger" de acelasi autor. Eu ti le recomand pe amandoua.
Eu am citit'o... mi s-a parut o carte extraordinara...am avut un sentiment foarte ciudat dupa ce am citit'o...nu stiu de ce... dar parca m'a speriat cartea... dar in acelasi timp mi-a si placut la nebunie... e una din preferatele mele
Si eu am citit'o! La inceput m'a lasat un pic in ceata dar dupa o analiza literara am inteles'o. E frumoasa, merita sa o citesti!
E superba cartea o ador. este o carte pentru oricine citeste-o si nu vei regreta(ma refer la cei care nu au citit-o inca ) bye :*
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: