anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine ar trebui sa duca gunoiul intr-o familie?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

M-am intalnit odata cu un vecin pe scara. Si mi-a spus asa: "Eu sunt cineva in casa asta." "De ce?" l-am intrebat. "Pentru ca cineva trebuie sa duca gunoiul..." Lasand gluma la o parte, fiecare trebuie sa fie responsabil pe rand de asa ceva. Resturile menajere nu sunt numai ale unei singure persoane care locuieste in acea casa ci ale tuturor. Si nu trebuie sa desemnam o singura persoana din casa care sa faca aceasta treaba pentru ceilalti. Intr-adevar este o chestiune si de bun simt la un moment dat. Cel care a observat ca este plin, poate face acest minim efort. Oricine trebuie sa duca gunoiul. Si mai trebuie dus si corespunzator...

16 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Altcineva în afară de mine, dacă s-ar putea... dar ce caută întrebarea asta la Artă şi cultură? Ştiu că se spune că gunoiul cuiva e comoară pentru alţii dar totuşi...

| Bacemi a răspuns:

Cel care vede primul ca s-a umplut galeata. Asta mi se pare o atitudine serioasa. Te mai uiti si tu si daca vezi ca e plina o duci tu. Asa e cel mai corect. Nu mi se pare corect sa crezi ca e mare greutate cu asta.

| Bishop a răspuns:

Cine are primul drum pe langa ghenahee hee

| BRG a răspuns:

Eu acasă duc mereu gunoiul, și nu m-am săturat, este un lucru lăudabil cînd poți ajuta,

| arrriadna a răspuns:

Chiar daca esti satul de dus gunoiul, cineva trebuie sa o faca. La fel cum cineva se ingrijeste sa ai haine curate. La fel cum cineva se ingrijeste de alte nevoi ale tale si tu e normal sa ai responsabilit. in gospodarie...
Sa stii ca nici eu n-am chef de multe ori sa fac ceva. Dar daca trebuie, n-am ce sa comentez. Fac pur si simplu.
E "the adult thing".

| Barajag a răspuns:

Nu exista o regula cine sa duca gunoiul, intotdeauna la curatenie trebuie sa fie intreaga familie saritoare, asta tine de igiena fiecaruia.

| EUSIATIT a răspuns:

Cred ca fiecare din fam respectiva poate duce gunoiul. Nu facem toti murdarie? cIne are timp sau cine intra in casa primul sau pur si simplu FACETI cu rindul sa nu va certati faceti grafic

| hax0r a răspuns:

Fara nici o discutieFemeia. Intrebarea isi are locul in categoria Arta si Cultura deoarece dusul gunoiului este in sine o Arta complexa care imbina alte subcategorii : Balet. muzica. step-dancing. kama sutra si dadaism

| hominid dreak a răspuns:

Il duce ala mai mic si prost.

| mihaa a răspuns:

Nu exista o regula, la mine in familie, il duce, sotu, eu, fetele

| dyddyyyx18 a răspuns:

Toti.
Sau cine face mai mult.

| calubalan a răspuns:

Daca tot vrei o regula:
fiecare pe rand timp de 1 saptamana cand galeata s-a umplut astfel vei acoperi situatia ca unul duce galetile pline sau usoare si altul pe cele pline sau grele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atita timp cit faceti toti gunoiul respectiv e indicat sa-l duceti toti pe rind.Mama ce treaba importanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu frate da m-am saturat sa tot duc gunoiul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Catzelu rolling on the floor

| Nita a răspuns:

Toti, pe rand.