Te sfatuiesc sa nu asculti discursul tradatorului asta. Nici macar nu vreau sa ma obosesc cautand asa ceva. Maresalul Antonescu a murit pentru tara, iar javra asta a plecat cu 12 vagoane de tren pline de bogatii, si acum vine sa dea lectii de democratie dupa ce a abdicat in favoarea comunismului.
Stiu tot ce s-a intamplat, mie imi trebuie pentru scoala. profesorul m-a pus sa descarc discursul. oricum l-am citit. Maai trebuie sa descarc si procesul in care a fost executat Ion Antonescu.
Oricum am o curiozitate, cati ani ai? pentru ca mama mea a prins si peroada comunista si mi-a spus ca s-au schimbat cartile mult fata de ce facem acum
Pentru ca eu nu am auzit ca Regele Mihai a plecat cu trenul cu bogatii, ci Regele Carol al II-lea
17 ani am. Bineinteles ca s-au schimbat cartile, in perioada comunista cand nenea nicu pupa Moscova direct in bas toate cartile il dictau pe Maresal tradator, si pe pupincurist "erou".
Eu daca aveam o asemenea tema sa mor de-o faceam. Chit ca luam 2. Imi pare rau, dar nu am inima sa te ajut despre asa ceva... cauta pe google.
Am cautat pe google, dar nu gasesc doar cateva documentare in care spunea ce s-a intamplat
Duduc întreabă: