| Dragutza_9679 a întrebat:

Cine imi spune si mie ce desene as putea face? dar sa exprime ceva.pate deosebit...sau macar sa exprime orice. funda+vot cel mai misto desen spus.

4 răspunsuri:
| Dragutza_9679 explică:

Am vrut sa spun ca vreau ceva deosebit.sa exprime.sau orice.

| alice1136 a răspuns:

Eu am inceput sa desenez o fata care sta pe semiluna si incearca sa prinda o stea big grin...mai poti desena o balerina trista...Bafta!

| Bogdanux a răspuns:

Incearca sa desenezi ceva care la prima vedere, nu exprima decat banalitate, dar daca analizezi respectivul desen, poti avea multe surprize.Iti pot veni multe idei daca te inspira ceva anume.

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Incearca sa iti exprimi starea de spirit pe care o ai printr-un desen despre orice.De exemplu: desenezi un peisaj din padure,daca esti furioasa desenezi frunze ce cad din copaci,vantul care le sufla si zbor spre campie,norii uriasi negrii care se apropie si un fulger care arata ca ai cedat nervos.laughingDaca esti happy,fluturi,pajiste verde, deasa, flori colorate si tot asa. Poti incerca sa desenezi orice e in jurul tau si sa-l redai prin starea ta de spirit.Ieri eram foarte calma nu aveam ce desena asa ca mi-am desenat veioza de pe birou.Am facut'o de-un albastru deschis si am aratat doar cateva raze din ea ce ieseau incet si lumina bland.Razele aratau un strop de bucurie. Stiu ca suna ciudat, dar mie mi se pare ok.
Bye!