Si eu! Am vazut primele sezoane pe AXN iar acum il vad la teverica.
@Diavola: e pe TVR1, joia, de la ora 23
Eu!
imi place la nebunie!
la fel si anatomia lui grey, mesaje de dincolo...si mai am cateva seriale dar (din pacate )nu sunt difuzate in romania!
Primele trei sezoane sunt foarte bune. Dupa... mnea... Sezonul 6, care incepe acum, in septembrie, e ultimul, din fericire. A devenit manierist si previzibil.
E super filmul ...ca de altfel si dr House...; crede-ma ca ma lipesc ca musca de televizor cand incepe filmul nu mai conteaza daca le e foame la puradei, daca se bat pana fac clabuci... eu stau lipita...
E super filmul ...ca de altfel si dr House...; crede-ma ca ma lipesc ca musca de televizor cand incepe filmul nu mai conteaza daca le e foame la puradei, daca se bat pana fac clabuci... eu stau lipita...
E super filmul ...ca de altfel si dr House...; crede-ma ca ma lipesc ca musca de televizor cand incepe filmul... nu mai conteaza daca le e foame la puradei, daca se bat pana fac clabuci... eu stau lipita...
Hey, e super filmul...mai privesc si mesaje de dincolo, cititorii de oase(superb serial)... experimenteaza!
Si mie imi place. Acum vreo 5 luni l-a dat pe axn intr-o duminica incontinuu de la 10 a. m. pana la 8 p. m. E suuper tare. pe tvr parca il da joi de la 23.00. cate serii are?
Emamuresan întreabă: