Buna. Este o culegere draga mie(iubesc matematica) anume Mate 2000 clasa a V-a/VI(pentru ex care le vrei). Culegerea este foarte buna. O gasesti la librarie. 12 lei am dat acum 4 saptamani. Ai putea sa-ti dai singur niste numere si sa afli c.m.m.d.c. si c.m.m.m.c
Buna. Este o culegere draga mie(iubesc matematica) anume Mate 2000 clasa a V-a/VI(pentru ex care le vrei). Culegerea este foarte buna. O gasesti la librarie. 12 lei am dat acum 4 saptamani.
Mai explicit:La scoala avem o profesoara care ne scoate la abla si nu intelegem nimic,asa ca as vrea sa stiu de unde pot lua niste exercitii,dar nu din acelea sa descompun in factori primi numarul N si tot asa, as vrea sa gasesc niste probleme ca:"Aflati doua numere naturale nenule a si b, daca suma lor e 80 iar c.m.m.d.c al lor este 8", si iti multumesc mult"Millanteria"raspunsul este folositor
Le poti lua dintr-un manual de clasa a-V-a! Sau poti sa mai gasesti si pe www.didactic.ro
Iti dau eu cateva: 1. alfla c.m.m.m.c si c.m.m.d.c al nr.
a)480; 540; 890; 670 b)230; 210; 692; 742c)450; 878; 565; 878
2. daca copii dintr-o clasa se pun in banci cate 3, cate 5, si cate 7 nici un copil nu ramane in picioare
care este numarul copiilor din clasa?
stefanachi întreabă:
denisinho32 întreabă: