| danydan a întrebat:

Cine stie sa-mi spuna de ce sunt atatea religii si secte? Am auzit ca sunt peste 10 000!

Răspuns Câştigător
| mdeea a răspuns:

Din cauza ca oamenii nu stiu sau nu vor sa interpreteze continutul Bibliei.

7 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Religia este credinta in supranatural, sacru, sau divin, este o forma de explicare a lumii in conditiile lipsei unei cunoasteri stiintifice.Asa ca cu cit sint mai multe popoare cu atit mai multe religii.

| zorialbi a răspuns:

Pentru ca din cauza inselarii diavolului oamenii nu au mai vrut sa creada in invatatura lasata prin Duhul Sfant de pe vremea Sfintilor apostoli si au inceput s-o schimbe dupa capul lor si asa s-au indepartat de la dreapta credinta care este ortodoxia.

| demonangel37 a răspuns:

De ce sunt atatea religi secrete? buna intrebare pentru ca foarte multe persoane incearca sa ascunda adevarul ca sa zic asa sunt foarte multe secte care lucreaza si se bazeaza pe propria lor releigie deci unele religii crede-ma nu sunt pentru noi sau cel putin asa cred unii sau altii care tin bine ascunse si secrete aceste lucruri

| demonangel37 a răspuns:

Am uitat sa spun de ce nu se spune pentru ca anumite religi in mana unor persoane sau in mintea unor persoane ar fi ingrozitpr de periculoase de aceea se prefera mai bine sa fie tinute bine ascunse

| tipaalexandruu a răspuns:

Multi oameni sunt de alta parere despre relegii asa ca isi creza secte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sectele sunt o porcarie, iar foarte multi oamenii sunt... nu zic ca sa nu fiu nesimtita.Si religii sunt multe din cauza diavolului care isi baga coada si nu vrea sa dispara odata din viata noastra.

| 3l3na a răspuns:

Deoarece nu toate persoanele au aceeasi gandire si aceeasi parere despre credinta