Nu exista "NU POT", Dar exista "NU VREAU"! Si: E mai bine sa fii copil, caci o julitura la genunchi se vindeca mai repede decat o inima franta.
"E mult mai usor sa ierti un dusman, decat un prieten";"dragostea este acel lucru care-i determina pe oameni sa fie impreuna atunci cand este suficient loc";"Iarta-ti dusmanii, dar nu le uita numele!","Nu esti batran pentru ca ai trait un numar de ani, esti batran pentru ca ai dezertat de la idealul tau"
Nu te face cu nimic mai MIC ca sa-ti ceri iertare. Iar cel care iarta are un suflet MARE.
E dintr-un film indian acest citat. Iar pe mine una m-a impresionat si ar fi mai multe oricum. te pup:*
"nu plange ca s-a terminat, zambeste ca a fost frumos" si "ce nu te omoara te face mai puternic"
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de pierdut, (cam asa ceva) dar imposibil de uitat.
"Nu te pune cu un nebun; te coboara la nivelul lui, si apoi te invinge cu experienta"
"nu te pune cu un nebun; cei din jur s-ar putea sa nu faca diferenta"
"e dureros sa nu mai fi nimic, acolo unde candva erai totul"
" indiferenta doare cel mai tare"
"daca viata iti intoarce spatele, apuc-o de fund"
"nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi "
Pai am mai multe
"Nu face niciodata o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile"
"Ce nu te doboara, te intareste"
"Ochii nevazuti se uita"
...
Cam atata imi aduc acum aminte
Dragostea este ca un zâmbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.
Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde. (Guy de Maupassant)
Mai multe. O să-ţi spun doar 2 acum, că e târziu şi mi-e somn
1. O floare e buruiana educată.
2."Ce este greu? A te cunoaşte pe tine. Ce este uşor? A da altora sfaturi. (Thales)
Iubirea este arhitectul universului.
Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii.
etc.
"Ziua de ieri e de domeniul trecutului, ziua de maine e un mister, dar ziua de azi e un dar!"
"Nu prea stiu de ce iti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie careia sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie."
"Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat."-Shri Mataji.
"Tot ceea ce pot face mai bun prentru prietenul meu este sa-i raman prieten. Nu am bogatii sa-l rasplatesc..." Henry David Thoreau (1817-1862)
Experienţa este numele pe care îl dau toţi greşelilor pe care le fac.
Punctualitatea e un hoţ care fură timpul.
Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese.
Singura cale pentru a scăpa de tentaţie este să-i cedăm.
Copiii încep prin a-şi adora părinţii, după o vreme îi judecă şi sfârşesc prin a-i ierta.
Emamuresan întreabă: