Prin ori ce poti cadea in lumea asta nu mai printr-o mare iubire nu< cioran>
Fericirea este aceea cind dimineata ti se mai permite sa dormi inca 5minute!
don't be sad don't be blue frankstein was ugly too...
Mai bine o zi vultu decat toata viata cioara(asta pentru cei carora le place viata)
Ghandi said that whatever you do in life will be insignificant but its very important that you do it. i tend to agree with the first part - remember me
Ai bărbia tatălui tău.
Ai veselia mamei tale.
Dar ochii?
Ochii sunt ai tăi...
Ai în tine un aeroport de pe care vin şi pleacă zâmbete.
Porţi tatuat pe obraz primul sărut.
Ai ziua de mâine de partea ta.
Ai câţi ani vrei tu să ai.
Eşti... cine vrei tu să fii.
Atunci cand viata iti da lamai, fa suc de mere din ele si uimeste lumea prin felul in care ai reusit.
Exista doar trei timpuri : trecutul prezentului, prezentul prezentului si viitorul prezentului
Trăiesc prezentul privind neîncetat prin oglinda trecutului, frământată mereu de dorinţele veştejite de atunci, de zâmbetele răpite cu interes meschin şi săruturile conturate cu un suflet visător!
Dar intr-o zi voi sparge oglinda amintirilor stinse si voi broda cioburile pe o panza noua... voi construi peste ruinele castelului de vise... voi decupa fericirea din cartile cu povesti si voi asambla plina de extaz piesele unui univers maret.
Oricarei femei ii place sa dea impresia ca-si ascunde ghiarele, ca sa-i convinga pe ceilalati ca le are.
Visele sunt secvenţe ilustrate din marea carte a sufletului uman.
O sa ramana amintiri blocate in ochii albastrii goi.Ca se invarte ceasul` si nimeni nu-l va da inapoi.
Când nu mai am putere închid ochii şi realizrez că prietenii mei îmi sunt energia.
Iubirea? las-o libera. daca e a ta sta langa tine. daca a plecat inseamna ca n. a fost niciodata a ta! m am indragostit de tine andrei
Emamuresan întreabă: