Celine Dion canta superb!:X Eu sincer m-am indragostit de melodia ei "My heart will go on". Intotdeauna cand ascult melodia aia, plang. :[ Are o voce mirifica, care nu poate fi egalata! Tie iti place? Cherice Pempengo nu prea ascult...
Pai de Cherice Pempengo nu am auzit.
Si la Celine Dion ii stiu doar melodia My Heart Will Go On.
Missunivers iti multumesc de faptul ca m-ai corectat cu "gramatica mea",ma bucur ca ai ochiul format pentru asa ceva,eu scriu de fapt cum pronunt,nu scriu gramatical,asa m-am obisnuit,la anii mei imi permit asa ceva, pentru ca nu mai pot primii note la gramatica, va las pe voi.Dar oricum felicitari ca esti atenta, si cunosti gramatica roma.
Deea 98, da o iubesc si-i ascult melodiile, este pentru mine cea mai buna cintareata a zilelor noastre.Iar Charice Pempengo, de care rogvaiv 10, zice ca n-a auzit,este tinara din Philipine,care-i calca pe urme lui Celine,si care s-ar putea s-o depaseasca. Concertul pe care l-au avut ele doua impreuna in Las Vegas m-a uimit, a fost ceva incredibil, sa auzi tinara aceia doar de 15 ani atunci (acum are 19)ridicindu-se la nivelul lui Celine,ba mai mult de atit,uneori timbrul lui Cherice era mai puternic decit al lui Celin,piesele To love you more,Becous you loved me, Power of love, le-a cintat de nota 10 +, extraordinare sint ambele.Iti ramin datoare cu o fundita pentru Celine, merci
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: