Wicca se poate practica, daca doresti, cu ajutorul unei carti in care spune foarte multe si tot ce trebuie sa faci. Dar daca zeii Wicca nu "te plac" vei avea de suferit. [ asa se zice ca sunt doi zei ]
De fapt sunt mai mult de doi zeii dar zeii acestia doi la care te referi tu sunt zeii principali
Ar fi bine sa nu intri in astfel de chestii! si eu eram tentat de ocultism cand eram de varsta ta! acum am citit mai mult despre aceste lucruri si am aflat ca devii dependent si este foarte periculos; exista sansa ca un inger al lui Satan sa te posedeze, ba chiar mai multi!
Sfatul meu: stai deoparte de lucrurile astea pentru binele tau! si poti sa citesti mai multe daca esti interesat sa afli unele si altele chestii!
Numai bine iti doresc!
Prea tarziu am devenit deja obsedat de wicca.Sunt constient de asta dar nu pot sa ma las am incercat de cateva ori si am fost foarte agitat, m-am simtit gol pe dinauntru si chinuit si aveam ghinion dar dupa ce ma apucam di nou totul revenea la normal.
Raspunsul este unul simplu- daca renunti la aceste practici, si te simti gol, va trebui sa umpli acea goliciune cu ceva bun. Dumnezeu a pus in fiecare dintre noi un vas cu credinta - dar depinde de fiecare ce toarna in el...Calea usoara este pentru multime, tu esti special si poti mai mult, nu crezi?
IN WICCA SE FOLOSESTE MAGIE ALBA.
Si nu mai crede tot ce citesti pe net... majoritatea nu stiu ce zic
Nimeni nu se naste invatat. Toti am fost la un moment dat "fara experienta" dar, prin practica inveti!
anonim_4396 întreabă: