A compune... melodii? Poezii? Instrumentale? Uh. ce mai exact?
Dar cred că se aplică la toate. Pentru cei ce simt că limbajul verbal nu le este de-ajuns, este cu siguranţă un mod de exprimare bun. Nu cred că toţi care se exprimă aşa fac neapărat artă, dar da, unii pot ajunge artişti... Când ceea ce creează devine mai mult decât o simplă exprimare.
Exprimarea cu siguranţă nu este o pierdere de timp pentru cel ce se străduieşte că o facă
Eu ma refer la poezii si la melodii (mesaje).Dar nu inteleg de ce pentru ca sunt baiat si am o atitudine mai diferita, e o pierdere de timp pentru toti din jurul meu... Nu pot pricepe
Mie nu mi se pare o pierdere de timp. Bine, poeziile pentru mulţi nu au niciun sens, evident, căci da, un poet se chinuie să ascundă sensul şi să invite la contemplare, aşa se naşte arta poetică până la urmă, zic eu.
Mie nu mi se pare o pierdere de timp. Adică, cine sunt eu să judec ce fac alţii cu timpul lor? Nu mi s-ar părea o pierdere de timp nici să stau să le citesc, dacă sunt făcute bine şi mă lasă cu o senzaţie atipică
Presupun că ţie ţi se pare un hobby fain, pentru alţii e ceva mult prea... înalt.
Asta e, nu e un hobby pentru mine, pentru mine e un stil de viata, e ceea ce fac mai bine, orice sentiment am mi-l revars in poezii/cantece, orice sentiment...
Te felicit Ţine-o tot aşa şi nu te consuma cu părerile altora, pentru tine, părerile lor n-ar trebui să însemne niciodată nimic, tu ştii ce te face să te simţi bine. Asta contează.
Usor de zis greu de facut, dar multumesc pentru incurajari...
Depinde de persoana. Fiecare are pasiuni diferite. Pentru unii, arta este viata lor. Pentru altii, e o pierdere de timp. Tu ce crezi?
Nu intotdeauna a compune este arta ci de cele mai multe ori, pierdere de vreme insa de tine depinde daca vrei sa faci din talentul tau o arta sau il lasi sa se rezume la creatii doar ca pierdere de vreme.
Defineste-ti un stil original, compune mult si incearca sa te perfectionezi iar intr-un final perseverenta si munca pot transforma creatiile tale in arta.
Prin a compune demonstrezi ceea ce vrei sa vorbesti despre un lucru(diferite lucruri). Cand discutam cu prietenii tot folosim termenul a compune, noi vorbim intre noi, discutam despre diferite chestii care nu de mult le-am intalnit, s-a intamplat ceva cu noi, am aflat ceva nou sau cand scriem o compunere tot folosim termenul a compune.Deci nu e pierdere de timp e chiar si interesant un stil de viata pe care-l folosim zi de zi!
Te pop si cred ca ai inteles si ti-am fost de folos.
E diferenta ca eu ca baiat, sa compun poezii gen idile si bineinteles si alte stiluri, si muzica care transmite mesaje si totusi pentru faptul ca sunt baiat, sunt contestat, cu motive ca mi-ar dauna imagini asa ceva, si nu inteleg cum, avand in vedere ca mie nu imi pasa de parerea altora strict despre mine... dar de ce sunt atat de contestat?
Cred ca arta poate apărea din acțiunea de a compune si binenteles ca poate fi si un mod de exprimare pentru ca vine din tine. Nu vad de ce ar fi o pierdere de timp.
Asta cred si eu, dar apropiatii mei ma contesta si incearca din rasputeri sa ma desparta de aceasta "Abilitate " a mea si nu inteleg de ce?
Cred ca poți afla dacă încerci sa stai de vorba cu ei dar mai bine îți sugerez sa ai încredere in tine si sa continui sa faci ce vrei sa faci.
Miss Sintetic întreabă:
feofenuci întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: