Noo cred asa ceva
e doar un mit si dupa acest mit al maiasilor au facut un film bineinteles ca nu va fi si sfarsit`u
parca in anul 2000 toti ziceau ca va veni sfarsit`u daca erai nascuta atunci si uite ca nu a venit
MituriFi puternica si treci peste asta
Si daca va veni atunci asa vrea Dumnezeu
te pup si treci peste asta penultimu rand ti l-am zis dar nu am vrut sa te sperii da pupici
Nu, nu ne asteapta sfarsitul lumii, doar a unor dintre locuitorii ei. Sunt prostii debitate, periodic, de minti deraiate ori de unii in goana dupa senzational. Numai bine!
Cred, ca un fel de Sfarsit a fost deja de mult, numai noi nu ne-am dat seama. Iar in adevaratul sens al cuvantului - nu, nu cred!
Nu cred, daca as crede nici nu as mai merge la scoala, dupa ce ?
cred ca as petrece in fiecare zi parca si in 2000 trebuia sa fie sfarsitul si nu a fost , asa cred ca nu va fi nici in 2012
Ma scuzi am crezut ca esti fata :d Da oricum fi puternic Pupici
Las' sa vina sfarsitul! Oricum romanilor nu le pasa. Ei s-aiba bere si slanina pe masa, eventual un meci de fotbal, si lumea poate crapa linistita.
Numeni nu are de unde să ştie când va veni sfârşitul. Dacă scrie în Biblie că pe 21 decembrie vine apocalipsa, zi-mi şi mie pagina ca să citesc şi eu.
http://www.tpu.ro/conversatii/21-decembrie-2012-murim-sau-nu/
O seară frumoasă!
Nimeni nu stie asta.doar Cel de Sus ! Asa ca stai calm ca s-a mai zis de multe ori ca va fi sfarsitul
La ce situatie este in tara, cu atatea taxe si impozite... sigur ne asteapta sfarsitul.
Nu-ti mai face griji, si in 2000 ne astepta sfarsitul, si parca n-a fost chiar asa... 2012 e doar un generator de bani (filme, presa, radio, tv)
http://www.youtube.com/watch?v=QJjQMwEjC1I
Poate fi, dar nu pentru ca zic unii ci pentru ca asa trebuie sa fie.Acest sfarsit poate sa vina in orice moment, daca asa e scris, Nimeni nu poate zice cand si cum va fi sfarsitul lumii. Dar asa-s oamenii la orice fac supozitii, indoieli. Sfarsitul poate fi pentru oricine individual intr-un moment sau altul, dintr-un motiv anume. Dar viata trebuie traita si nu cu gandul la sfarsitul lumii.
Poate vreo catastrofa, intr-un an se pot intampla multe. Pe 21. 12. 2012 o sa ne uitam la stiri toata ziua asteptand "Apocalipsa".
Da dragalau. Va veni ceva, dar nu va fi sfarsitul lumii in sensul de explozia pamantului si end of story. Va fi doar o schimbare (fundamentala) ce-i drept a omenirii. Dupa cum zicea si untitled lumea asta are nevoie de o renovare totala si cat mai repede, iar semnele sunt aici. Daca te intereseaza mai multe cauta sa citesti cartile Aryanei Havah pentru inceput, or sa para niste sf-uri imposibile intr-o prima faza dar cu timpul vei zari cat de adevarate sunt cele scrise acolo.
Ai grija de tine
Anonimu' lu peste
Daca ar fi sa ne luam dupa toate filmele aiurea...am muri cu totii, frate e doar un film, nu trebuie sa credeam toate porcariile, tu in cine ai incredere, in Dumnezeu sau intr'un film?
Doamna profesoara de religie a spus ca sfarsitul lumii va veni atunci cand oamenii nu se vor mai iubii intre ei, cand o sa ne uram cu totii si o sa fie vai de capul nostru!
Deci, nu exista o data anume cand va fi sfarsitul lumii, asta e clar!
Deci, iubiti-va fratilor!:X
Nu se stie. Noi trebuie sa ne traim viata nu sa ne gandim la sfarsit. Viitorul conteaza catusi de putin, important e prezentu.Asa ca nu te stresa pe tema ca vine sfarsitul... intr-adevar toti avem un sfarsit dar in acelasi timp avem o singura viata pe care trebuie sa o exploatam la maximum.
Eu una nu cred
adica s-a mai spus asa si in 2000 si nu s-a intamplat nimic
dar nah nu se stie niciodata
Dupa parerea mea e o prostie si in 2002 au fost `zvonuri` ca va fi sfarsitul lumii, si uita-ne stam si vorbim fara nici o problema.
Daca va fi ceva poate va fi un nou inceput sau ceva asemanator.
Nu stiu daca in 2012, nimeni nu stie ci doar Unul, dar parerea mea este ca nici foarte mult timp nu mai este pana atunci, pentru ca privind in jur in aceasta lume mi se pare ca foarte multe lucruri merg sa zic asa "cam pe dos", se intampla lucruri ciudate, ceea ce, parerea mea e ca nu ne arata un viitor foarte stralucit si promitator, ci doar o lume care merge din rau in spre mai rau, iar aceasta spune multe... (parerea mea).
Nu. pentru ca parintii mei imi spun ca de cand erau ei mici se spune ca va veni sfarsitul...si nu sa intamplat.insa cand va veni.nu vom sti.