anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca mai exista femei ca si coana Chirita a lui Alecsandri?

10 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Da, sunt vinzatoare si exista mai ales care s-au imbogatit peste noapte si habar nu au ce sa faca sa se dea mare in fata altora caci unde au ajuns. Cei care s-au nascut bogati sunt modesti pentru ca ei sunt obisnuiti cu asta l-i se pare firesc si dimpotriva nu l-i se pare firesc caci unii sufera dar nu pot mantui lumea.Adevaratii bogati sunt modesti si bine manierati.Nu simt mancarime sa etaleze la tot pasul bogatia si banii pe care-i au.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt convins ca da!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca mai sunt si acum astfel de personaje, dar intre timp au evoluat.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Nimic nu-i nou sub soare.
Daca te uiti putin in jurul tau, sigur vei gasi o gamada de coane Chirite.Se recunosc dupa apelativul "fata`". Se impopotoneaza ca un pom de Craciun, iar cand deschid gura...iti vine sa fugi in lume!

| Carouri a răspuns:

Din pacate, da...

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Bineînţeles! Doar că nu mai spune furculision... s-a "englezit"! Şi-n loc de "jăndari" la poartă acum are "badigarzi"...

| JeSa a răspuns:

Dadadaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caragiale I. L. a scris coana Chirita nu Alecsandri.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@harciog: te contrazic! Alecsandri a scris toata "seria" Chiritelor. Intra pe Google si verifica, te rog, daca nu ma crezi pe cuvant, desi ar trebui, avand in vedere meseria mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Roxi te cred, am oroare de google pentru ca, am incercat dar mi-a dat irelevant mereu.

Întrebări similare