Nu cred,insa recunosc ca e o frumoasa iluzie a mintii omenesti; ivita intr-o religie pentru care spiritul e mai important decat materia,credinta in reincarnare poate fi o speranta pentru cel care o accepta; cu totii ne-am dori sa revenim candva pe aceasta frumoasa planeta albastra; personal,as fi fericita sa ma intorc, fie si numai pentru o zi insorita de primavara sau pentru o minunata noapte cu luna; din nefericire nu am nicio speranta ca acest lucru s-ar putea intampla:nu cred in reincarnare,cu toate ca am citit foarte multe lucruri despre ea si despre cei ce cred; as putea zice, chiar, ca-i invidiez pentru credinta lor; in mine crestinismul sau rationalismul european au sadit un scepticism adanc...
Tot ce e posibil.Este un subiect deschis,pentru ca nimeni nu a putut dovedi, si nimeni nu o va putea face.Dar este o teorie interesanta, parerea mea.
Oarecum. Până acum n-am dat de nimic concret, deci e doar un alt subiect de visat cu ochii deschişi
Ar fi tare...nu incearca cineva sa asi ia gatu sa ne zica si noua daca exista rencarnare?
Pai pana acum nu am crezut, dar acum cateva zile o colega de-a mea a citit o carte foarte interesanta in care spunea ca exista viata dupa moarte si rencarnarea e si ea posibila de asemenea
Nu, nu cred. In religia mea(sunt ortodoxa) nu se crede in asa ceva. Sufletul primeste judecata particulara dupa ce omul moare si judecata universala si definitiva la Sfarsitul lumii. Dar atat, fara reincarnare.
Alexandra787 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: