| RalucaRaluca18 a întrebat:

Credeti in rencarnare?

7 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nu cred,insa recunosc ca e o frumoasa iluzie a mintii omenesti; ivita intr-o religie pentru care spiritul e mai important decat materia,credinta in reincarnare poate fi o speranta pentru cel care o accepta; cu totii ne-am dori sa revenim candva pe aceasta frumoasa planeta albastra; personal,as fi fericita sa ma intorc, fie si numai pentru o zi insorita de primavara sau pentru o minunata noapte cu luna; din nefericire nu am nicio speranta ca acest lucru s-ar putea intampla:nu cred in reincarnare,cu toate ca am citit foarte multe lucruri despre ea si despre cei ce cred; as putea zice, chiar, ca-i invidiez pentru credinta lor; in mine crestinismul sau rationalismul european au sadit un scepticism adanc...

| Psihiatra a răspuns:

Tot ce e posibil.Este un subiect deschis,pentru ca nimeni nu a putut dovedi, si nimeni nu o va putea face.Dar este o teorie interesanta, parerea mea.

| Muflă a răspuns:

Oarecum. Până acum n-am dat de nimic concret, deci e doar un alt subiect de visat cu ochii deschişi thinking

| EnterSandman a răspuns:

Ar fi tare...nu incearca cineva sa asi ia gatu sa ne zica si noua daca exista rencarnare?

| DenysaDulcika a răspuns:

Pai pana acum nu am crezut, dar acum cateva zile o colega de-a mea a citit o carte foarte interesanta in care spunea ca exista viata dupa moarte si rencarnarea e si ea posibila de asemenea

| Edd_4925 a răspuns:

Eu cred in moarte, distrugere, haos, ticalosie si lacomie!

| didiDia a răspuns:

Nu, nu cred. In religia mea(sunt ortodoxa) nu se crede in asa ceva. Sufletul primeste judecata particulara dupa ce omul moare si judecata universala si definitiva la Sfarsitul lumii. Dar atat, fara reincarnare.