Eu am visat ca mi-a murit sora
a mai visat; o cineva. si ea pe mine si tot asa
Oricum. nu e de rau
Inseamna k nu moare curand
i'am intrebat pe absolut toti
moartea cuiva drag sau apropiat - teama de abandon, sentimente de frustrare, frica de singuratate sau de marginalizare, lipsa de ocrotire;
ducerea la bun sfarsit a unor situatii, fara piedici si fara peripetii, cursul normal al evenimenmtelor;
sora mea m'a visat pe mine acum ceva ani. vreo 6 si sunt sanatoasa
Nu cred in vise dar imi place sa imi povesteasca cineva visele lui...de noapte
Cateodata visele sunt doar vise, nu inseamana nimic. Dar de multe ori visele ne prevestesc evenimente care se vor intampla.Cred in vise, pentru ca multe din aceste vise s-au adeverit.De curand am visat o masina in care eram eu, stateam pe scaunul din spate, in fata la volan statea un barbat din familie, in masina, langa omul care statea la volan, a intrat mama mea(care este moarta). Mama nu a vorbit nimic, dar l-a luat in brate pe acel barbat si l-a pupat pe obraji, barbatul a intors capul spre mine, s-a uitat la mine si a pupat-o si el pe mama. Dupa 10 zile acel barbat a murit.Nu a fost bolnav niciodata, nu a suferit de nimic, tanar fiind a murit intr-un minut.In cazul tau visul este de bine, todeauna cand visezi ca o persoana a murit inseamana ca i-a murit moartea si va avea o viata lunga
Pentru ca visam si eu des ca-mi mor diferite cunostinte, am intrebat mai multe persoane ce inseamna si mi-au zis ca 'le-a murit moartea'. Adica au trecut pe langa un necaz mare.Adica e de bine
Cred ca e doar un vis, desi uneori poti visa lucruri care urmeaza sa se intample, dar nu tot ce visezi se intampla.
Nu intotdeauna visele au o anumita semnificatie... In general moarte=te afli intr-o stare de tensiune nervoasa si esti pesimista... Nu are legatura cu persoana pe care ai visat-o... Stai linistita si nu te mai alarma
Cred în vise. Mi s-au îndeplinit câteva.
Sper să nu se întample nimic cu persoana aceea.
...
Different137 întreabă: