| ZuZuAleX a întrebat:

Cu ce poti scrie invizibil si dupa aia cumva sa vezi?big grin

11 răspunsuri:
| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Cu pixu invisibile creion scrii si dupa aia luminez ca are la capat bec pentru alawinkingbig grin

| allleeeee a răspuns:

Pe foaie?
Exista pixuri speciale cu raze UV la un capat care iti arata scrisul.
http://www.articoleuv.ro/....../index.php

| Zuuuuz a răspuns:

Exista pixuri cu cerneala invizibila si are un beculet deasupra cu care poti sa vezi. un fel de laser.sau am mai vazut carioci tot asa

| arrriadna a răspuns:

Sal. Cu zeama de ceapa (daca rezisti sa o aduni...) Si-apoi mai e problema stiloului - trebuie scris gros. Devine vizibila daca se incalzeste fiaoa cu lumanarea. Am incercat-o cand eram copil, da' nu mi-a prea iesit. O alta varianta "cerneala invizibila" de la magazinul "bomboane vezele" presupunand ca esti din buc si magazinul mai exista.

| Dodolo a răspuns:

Si eu stiam faza cu lumanarea, dar o stiam cu zeama de lamaie
si merge
si arata chiar tare big grin

| arrriadna a răspuns:

Salut. Voiam sa vad ce rasp s-au mai dat. Deci: va iubesc!
Bine ca are sa ma ajute si pe mine cineva sa tin pasul cu tehnologia (adica, na, de unde naiba era sa stiu ca s-a gasit totusi, cineva sa inventeze naibii o metoda faina de dat biletele in timpul orelor!). Practic, atat: Multumesc, cred ca imi iau si eu un pix d-ala...

| Bacemi a răspuns:

Gasesti pix cu cerneala invizibila si se vede scrisul dupa ce dai cu o luminita sau cu o substanta pe care ti-o dau ei odata cu pixul.

| ily kim nam gil a răspuns:

Zeama de lamaie si flacara de la lumanarehappyfunditahappy?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti iei o revista steffy si o sa primesti un creion invizibil si iti da si inca un creion care limineaza

| anika_5993 a răspuns:

Cu pixul de la revista STEFFY la care o gasesti pe net

| adrian_8544 a răspuns:

Intr-un pahrel curat pune 10-15 picaturi de zeama de lamaie apoi pui picarueile inre-un toc nu si cu o pana incepi sa scrii
apoi ia o bricheta si da pe dedesuptul fioi o sa ti apata